Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO: Silviu Ponoran, primarul oraşului Zlatna: „Sunt convins că sunt atacat şi vreau să mă apăr în instanţă” 1

Alexandra Mates

Publicat

în

 Silviu Ponoran, primarul oraşului Zlatna, consideră controalele de care are parte în ultima perioadă administraţia pe care o conduce drept un atac ţintit asupra sa.  Este vorba despre controalele Curţii de Conturi, sesizări făcute la Prefectura Alba şi corecţiile financiare aplicate pentru investiţiile efectuate în localitate.

Edilul şef din Zlatna, prezent într-o conferinţă de presă a PDL Alba a ţinut să aducă în atenţie problemele cu care se confruntă administraţia locală cu privire la finalizarea lucrărilor pe care le are în desfăşurare. Acesta susţine că ducerea la bun sfârşit a principalelor lucrări este mult îngreunată de controalele şi corecţiile financiare aplicate în ultimul timp.

YouTube video

Una din problemele stringente pe care le are primăria din Zlatna o reprezintă arieratele, în valoare de 110 miliarde de lei vechi. Acestea sunt cele mai mari datorii acumulate în judeţul Alba de către o administraţie locală. Primarul susţine că s-a ajuns la o sumă atât de mare în urma implementării proiectelor prin Programul Operaţional Regional şi cele 7 proiecte de mediu începute la Zlatna, din care doar două se apropie de finalizare, şi anume reabilitarea albiei râului Ampoi şi proiectul privind salubrizarea.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO: Se deschide primul supermarket într-un oraș de munte, din județul Alba. Au fost demarate deja procedurile de avizare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Se deschide primul supermarket într-un oraș de munte, din județul Alba. Au fost demarate deja procedurile de avizare Se deschide primul supermarket din munții Apuseni, în orașul Abrud, județul Alba. E vorba despre un magazin Penny, pentru care au fost demarate deja procedurile de avizare. Citește și: VIDEO | Băile de la Ocna Mureș, aproape […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea