Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Scene incredibile într-un autobuz din Alba Iulia: Un tânăr filmat în timp ce se droghează, de față cu ceilalți călători

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Scene incredibile au fost surprinse marți 14 noiembrie, în jurul orei 15.00, într-un autobuz din Alba Iulia. Un tânăr a fost filmat în timp ce se droghează, de față cu ceilalți călători.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Un tânăr din Alba a fost filmat în timp ce se droga în public, într-un autobuz plin cu călători. Filmuleţul a fost trimis de un cititor ziarulunirea.ro pe adresa redacției.

Pe imaginile surprinse se poate observa un tânăr care râde în timp ce trage dintr-o pungă, cel mai probabil fiind vorba de ”aurolac”, care este denumirea comercială a unui lac auriu pentru vopsit elemente metalice, conţinând solvenţi cu efecte halucinogene. Un alt compus chimic folosit este prenandez-ul, care are, de asemenea, efecte halucinogene.

YouTube video

”Sper să se facă ceva în privința asta, s-a ajuns in Alba Iulia sa se dorogheze chiar asa pe fata in autobuze unde sunt copii minori și alte cele”, spune persoana care a filmat tot incidentul.

Aurolacul este un lac auriu pentru vopsit elemente metalice si care contine solvent cu efecte halucinogene. In prima faza, cei care il inhaleaza, au o stare de dezinhibare si somnolenta, asemanatoare cu consumul de alcool. Folostit in cantitati mari, aurolacul produce o stare de anestezie, de amortire si duce chiar la pierderea cunostintei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Ofertă săracă pentru locuitorii municipiilor și orașelor din județul Alba, la algerile locale din anul 2024. Comparativ cu anul 2020, sunt mai puțini candidați pentru funcția de primar, întrucât sunt mai puține partide, unele dintre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea