Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

VIDEO: SCANDAL în ședința CL Aiud. Consilierul independent Ionela Danciu gata să fie scoasă din sală, de doi polițiști locali

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mare scandal, astăzi, în ședința ordinară a Consiliului Local Aiud, în momentul în care s-a ajuns la votarea unui proiect de hotărâre privind angajarea unui avocat în procesul pe care municipiul îl are cu aparținătorii femeii care a murit anul trecut, după ce a fost lovită de crengile unui copac, în parcul orașului.

Înainte de momentul votului, consilierul independent Ionela Danciu a cerut cuvântul și a declarat că nu este normal ca din bugetul local, implicit și din banii aiudenilor cu care administrația se află în proces, să fie plătit un avocat care va pleda chiar împotriva celui care îl plătesc. De asemenea, ea a mai spus că nu e moral ca acest avocat să fie angajat fără să susțină niciun concurs și a solicitat de mai multe ori să fie precizată suma exactă cu care el va fi plătit.

Nu a primit răspunsuri mulțumitoare, nici de la primar, nici de la secretarul municipiului și nici de la președintele de ședință și a continuat să insiste cu întrebări. Între timp, cei prezenți și-au dat seama și că Ionela Danciu face o filmare live și i-au cerut să o întrerupă, însă aceasta a refuzat.

De aici a mai fost doar un pas să se ceară evacuarea consilierului independent din sală și chiar au fost chemați doi polițiști locali care s-o sancționeze pentru tulburarea ordinii.

După aproape 30 de minute de circ s-a ”căzut la pace”, Ionela Danciu a fost lăsată să rămână în sală, cu condiția să întrerupă filmarea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10! Aiudul merită mai mult! Știu că fiecare aiudean crede asta și așteaptă schimbarea reală a municipiului și a localităților aparținătoare. Acesta este motivul pentru care am decis să candidez pentru funcția de primar al municipiului Aiud […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea