Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Sâmbătă, zi plină pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2: Asfaltări în apropie de nodul rutier Teiuș și lucrări la podul de la Sâncrai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, zi plină pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2: Asfaltări în apropie de nodul rutier Teiuș și lucrări la podul de la Sâncrai

Pe lotul 2 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda, sâmbătă a fost o zi plină, grecii de la Aktor având mobilizați oameni și utilaje pe mai multe porțiuni. În zona Teiuș, nu departe de viitorul nod rutier se asfalta în tandem cu două finisoare, iar o mare parte din porțiunea dintre drumul care duce spre Căpud și linia de cale ferată a ”văzut” primul strat de asfalt. Partea de jos a orașului Teiuș a fost o porțiune foarte dificilă pentru constructor din cauză faptului că pânza de apa freatică era foarte ridicată, în anii trecuți zona fiind celebră pentru numeroasele bălți.

În organizarea de șantier de la Beldiu, grecii de la Aktor dețin suficiente capacități de producție: o stație de betoane, două stații de balast stabilizat (BSC) și trei stații de asfalt care împreună ar avea o capacitate de cel puțin 3000 de tone de asfalt/zi. Până la acest moment pe lotul 2 s-a turnat asfalt pe circa 15 km din cei 24,5 km, iar dacă vremea va fi bună probabil se vor face lucrări de asfaltare până în luna noiembrie.

YouTube video

Tot astăzi, în apropiere de viitorul nod rutier Teiuș, la supratraversarea liniei de cale ferată se lucra la forarea pilonilor, aceasta fiind ultima structura importantă de pe lotul 2 unde nu sunt ridicate grinzile. Deja au fost aduse toate grinzile metalice pentru această structură.

YouTube video

Viitorul pod peste râul Mureș de la Rădești este suprabetonat în totalitate, urmând să se treacă la lucrări de realizare a hidroizolației.

YouTube video

La Sâncrai, echipele de la Retter lucrau la montarea predalelor la podul peste râul Mureș, operațiune care probabil va fi terminată cel târziu până la jumătatea lunii octombrie 2020.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal O șoferiță de 21 de ani, din Vidra, a fost prinsă la volan cu permisul suspendat. Polițiștii din Câmpeni i-au făcut dosar penal. Citește și: Tânăr din Abrud, prins de polițiști MORT DE BEAT la volan: Avea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea