Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

VIDEO Salt cu parașuta de pe turnul fostului combinat de cupru din Zlatna: ”Priveliștea de sus merită tot efortul”

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Turnul fostului combinat de cupru din Zlatna a devenit o atracție pentru iubitorii sporturilor extreme. După ce acrobatul Flaviu Cernescu, îmbrăcat într-un costum de spiderman, a realizat o demonstrație cu monociclul în vârful turnului, alți doi tineri au sărit cu parașuta, de la aproximativ 200 de metri înălțime.

Unul dintre ei ne-a relatat, pe scurt, experiența trăită.

”A fost cel mai tâmpit lucru pe care l-am făcut. Cele mai mari emoții le-am avut la urcare. Priveliștea de sus merită tot efortul”, a spus Mihai.

Originar din București, a aflat despre turnul din Zlatna de la alți parașutiști care i-au împărtășit din experiența trăită și i-au oferit mai multe informații.

”Urcarea a durat aproximativ 3 ore. Am făcut pauze lungi la fiecare etaj. Este un sport periculos, unde nu este prea mult loc pentru eroare. Este foarte important să-ți cunoști limitele. Să nu te aventurezi mai mult decât îți permite experiența”, a mai spus acesta.

Mihai a urmat un curs de parașutism.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale

Bogdan Ilea

Publicat

în

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale În fiecare an, la 26 aprilie este marcată Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale. În 2000, statele membre ale Organizaţiei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale (WIPO) au desemnat ziua de 26 aprilie, dată la care, în 1970, a intrat în vigoare convenţia de înfiinţare a WIPO, ca zi dedicată recunoaşterii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea