Rămâi conectat

Curier Județean

VIDEO| S-au deschis spațiile de servicii de pe autostrada A10 Sebeș-Turda, dintre Sebeș și Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

S-au deschis spațiile de servicii de pe autostrada A10 Sebeș-Turda, dintre Sebeș și Alba Iulia

După aproximativ un an și jumătate de așteptare, spațiile de servicii de pe lotul 1 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda, din zona Oarda, au fost deschise.

YouTube video

Spațiile de servicii de la Oarda oferă locuri de parcare, un chiosc acoperit, cu mese și bănci unde oamenii pot să se odihnească sau să manânce și bai moderne și bine întreținute.

Pe lotul 2 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda, la spațiile de servicii de la Oiejdea încă se lucrează, antreprenorul grec Aktor lucrând, la sfârșitul lunii iulie, la asfaltări și la betonarea centurii clădirii viitoarelor toalete.

Autostrada A10 Sebeș-Turda este faimoasă pentru spațiile de servicii din zona Dumbrava, de pe tronsonul Aiud-Turda, unde internauții au avut doar cuvinte de laudă la adresă doamnei care se ocupă cu întreținerea, aranjamentul floral și curățenia „japoneză” dând o notă occidentală acestei toalete îngrijite zilnic de femeia pentru care locul de muncă a devenit pasiune.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

AJOFM Alba: Stimulent financiar pentru firmele care angajează elevi și studenți pe perioada vacanței. Ce valoare are și cum poate fi obținut

Ziarul Unirea

Publicat

în

AJOFM Alba: Stimulent financiar pentru firmele care angajează elevi și studenți pe perioada vacanței. Ce valoare are și cum poate fi obținut Agenția Judeţeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Alba reamintește faptul că firmele care angajează în perioada vacanței elevi sau studenți pot beneficia de un stimulent financiar lunar egal cu 50% din valoarea indicatorului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea