Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Proteste AUR, la Cluj, împotriva obligativității certificatului verde la Târgul de Crăciun: „Boc, du-te tu la munte, cu Klaus în frunte!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

VIDEO| Proteste AUR, la Cluj, împotriva obligativității certificatului verde la Târgul de Crăciun: „Boc, du-te tu la munte, cu Klaus în frunte!”

În Municipiul Cluj-Napoca, liderii partidului AUR, împreună cu mai mulți clujeni nemulțumiți au protestat împotriva obligativității certificatului verde necesar pentru intrarea la Târgul de Crăciun.

„Am făcut un protest pentru a atrage atenția că toți avem dreptul să intrăm la târg, nu doar cei vaccinați. Toți plătim taxe”, au precizat cei din AUR care au protestat.

„Nu suntem împotriva certificatului verde. Suntem împotriva abuzurilor, a obligativităților și cine vrea să se vaccineze e decizia lui”, au mai spus aceștia.

„Târg din banii tuturor. Vrem acces egal”, au spus, pe diverse pancarte, cei care au protestat.

„Boc, du-te tu la munte, cu Klaus în frunte!”, mai era un mesaj.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

În ȚARA JUPÂNILOR, dreptatea bate la ușă: Victorie a locuitorilor din Lupșa în scandalul cadastrării sistematice a terenurilor din comună. Curtea de Apel Cluj a suspendat efectele procesului verbal de acceptanță din octombrie 2022

Ziarul Unirea

Publicat

în

În ȚARA JUPÂNILOR, dreptatea bate la ușă: Victorie a locuitorilor din Lupșa în scandalul cadastrării sistematice a terenurilor din comună. Curtea de Apel Cluj a suspendat efectele procesului verbal de acceptanță din octombrie 2022 Scandalul provocat de cadastrarea sistematică gratuită a terenurilor din comuna Lupșa, lucrare derulată în perioada 2020 – 2022, a parcurs un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea