Rămâi conectat

Sport

VIDEO: Promisiuni pentru CSU Alba Iulia. Rectorul Daniel Breaz “îl traduce” pe Florin Roman, vicepreședintele Consiliului Județean Alba

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ieri, echipa de baschet feminin CSU Alba Iulia s-a bucurat de vizita surpriză a rectorului  Universității “1 Decembrie 1918”, Daniel Breaz, și a vicepreședintelui Consiliului Județean Alba, Florin Roman.

Sportivele se aflau în timpul antrenamentului, dar au făcut o mică pauză pentru întâlnirea cu cei doi oaspeți de seamă, chiar cu o zi înainte de plecarea la un turneu inter­naţional, la Zenica, în Bosnia. Debutul oficial în Cupa României pentru CSU Alba Iulia va fi miercurea viitoare,  în deplasare cu SCM Craiova.

Rectorul Daniel Breaz aflat la prima întrevedere cu o parte din baschetball-iste, le-a asigurat pe sportivele CSU de tot sprijinul său și al instituției pe care o conduce, îcurajându-le să obțină cele mai bune rezultate pentru Alba Iulia în noul sezon.

 Florin Roman, le-a vorbit și el fetelor, promițându-le că împreună cu președintele CJ Alba, Ion Dumitrel, vor găsi resurse pentru a sprijini clubul pentru a face performanță.

“Am discutat cu domnul rector, care este un om foarte insistent, despre posibilitățile acestui oraș mic de a da o mână de ajutor în continuare clubului CSU. Noi avem un proiect de colaborare și finanțare pe care l-am respectat până acum la punct și la virgulă. Astăzi domnul rector m-aprins la cotitură și mi-a spus că este nevoie de o suplimentare a finanțării, față de înțelegerea inițială. O să discut cu domnul președinte Ion Dumitrel și vom găsi resursele necesare ca să venim în sprijinul echipei de baschet așa cum facem și în cazul voleiului la Blaj și a handabalului feminin la Sebeș”, le-a spus Roman, tradus de Daniel Breaz, fetelor de diferite naţionalităţi, care formează echipa de baschet feminin CSU Alba Iulia.

La întâlnire au fost prezente Eniko Tarţa, Bianca Voica, Tereza Brantlova (Cehia, Cadi La Seu Spania), Jovana Vukoje (Serbia, BCM Danzio Timişoara), Laura Drăgoescu (ICIM Arad), Alexandra Uiuiu (CSM Târgovişte), Amanda Thompson (USA, BC Habikka Israel), Becca Tobin, Ildiko Nagy (ICIM Arad), Ekaterina Abramzon, Zenta Melnika (Letonia, Taranto Italia) şi Andreea Beldian., alături de antrenorul Tomas Bilek şi de directorul sportiv Peter Eleș.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea