Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Președintele Klaus Iohannis, VIZITĂ în județul Alba, la terenul de golf de la Pianu: Participă la prezentarea noului model Dacia Duster

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

VIDEO| Președintele Klaus Iohannis, VIZITĂ în județul Alba, la terenul de golf de la Pianu: Participă la prezentarea noului model Dacia Duster

Președintele României, Klaus Iohannis, vizitează  județul nostru astăzi, 18 septembrie, în cadrul unui eveniment organizat de Dacia Renault.

Acesta este  prezent la decernarea premiilor Cupei de Golf „Paul Tomiță” și la prezentarea noului model de Dacia Duster, ce are  loc la Golf Club „Paul Tomiță”, Pianu de Jos, comuna Pianu.

Clubul de Golf Profesor “Paul Tomiță” a luat naștere în 1995 la inițiativa profesorului Paul Tomiță care s-a retras la pensie în satul său natal Pianul de Jos.

Citește și: VIDEO| Noul DACIA DUSTER prezentat la decernarea premiilor Cupei de Golf „Paul Tomiță” de la Pian, județul Alba

Din 1938 pana la pensionare, in 1975, Paul Tomiță a servit cu credință, dragoste și dăruire cauza golfului romanesc, fiind profesor titular de golf la Country Club.

Regele Mihai, membrii ai marilor familii Cantacuzino, Ghica, Brâncoveanu, Știrbei, Bibescu, alte mari personalități ale vremii, precum și ambasadorii și diplomații care frecventau Country Club au moștenit de la Paul Tomiță tehnica și măiestria jocului, dar și simpatia față de acest extraordinar om.

Președintele României, Klaus Iohannis, nu a rezistat tentației și a dat o tură cu noul model Dacia Duster, cum de altfel îi stă bine unui președinte de stat: să promovezi acele povești ce susțin economia României, cum este cazul uzinelor Dacia.

Klaus Iohannis a purtat un costum alb cu cămășa asortată și o pereche de încălțări lejere aratând precum un gentleman golfer veritabil. Având un aer vesel , în contrast cu atitudinea sobră pe care adeseori o afișează, ori lasă impresia.

La același eveniment, decernarea premiilor Cupei de Golf „Paul Tomiță”, au participat și personalități marcante ale politicii din județul Alba precum Președintele Consiliului Județean și liderul ales al Partidului Național Liberal Alba – Ion Dumitrel.

YouTube video

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Femeie-samsar de mașini, trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. De ce a fost retrimis dosarul la procuror?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Femeie-samsar de mașini, trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. De ce a fost retrimis dosarul la procuror? Tribunalul Alba a remis procurorilor un dosar penal deschis pe numele unei femei din Sebeș, care a fost trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. Femeia era samsar de mașini și este acuzată că a produs un prejudiciu la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea