VIDEO| Premieră în România pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2: La supratraversarea la DN1, de la Oiejdea se montează cele mai lungi grinzi pretensionate

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Premieră în România pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2: La supratraversarea la DN1, de la Oiejdea se montează cele mai lungi grinzi pretensionate

Astăzi pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2 al cărei antreprenor este firma grecească Aktor, în zona supratraversări la DN1 de la Oiejdea s-a început ridicarea, montarea și fixarea grinzilor de beton.

Operațiunea este efectuată de firma Retter, care a preluat toate structurile de la Aktor, împreună cu o macara de mare tonaj DEME Macarale.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Pentru România este o premieră întrucât sunt cele mai lungi grinzi de beton prefabricate și pretensionate care au fost montate pe autostrăzile de la noi. O grindă are circa 80 de tone și o lungime de 40 de metri. Ele au fost produse de firma Somaco.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Pe lotul 2 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda, Aktor și prestatorul Retter lucrează în aceste zile la supratraversări, cel mai probabil până la finalul anului toate vor avea grinzile sus.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419