VIDEO| Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, cale liberă pentru Pizzarotti şi Aktor pentru construirea loturilor 1 și 2

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, cale liberă pentru Pizzarotti şi Aktor pentru construirea loturilor 1 și 2

Unul dintre ultimele obstacole din calea construirii autostrăzii Sebeş – Turda a fost îndepărtat. După 6 zile de lucru intensiv, de dimineaƫa până seara chiar şi în weekend, echipele SC Electromontaj SA Bucureşti au reuşit să finalizeze lucrările de relocare ale LEA 110kV din culoarul autostrăzii Sebeş-Turda.

Pe lotul 1, au fost montaƫi ultimii doi stâlpi ai noii reƫele şi conductoarele electrice, fiind demontate conductoarele electrice de pe vechiul traseul al liniei care impiedicau executarea pasajului peste calea ferată de la nodul rutier Alba Nord.

ELIT

În paralel, pe lotul 2, au fost montaƫi aproape toƫi stâlpii noii reƫele de înaltă tensiune şi conductoarele electrice, astfel că şi în zona podului CFR din apropierea gării Teiuş se pot realiza în continuare fără probleme lucrările la pasajul peste calea ferată. Practic în zona Teiuș mai trebuie montat doar un stâlp nou.

Deşi lucrările de relocare a reƫelor electrice nu sunt complet finalizate, mai râmânând de efectuat în zilele următoare demontarea unor elemente ale vechii reƫele electrice, aceste lucrări nu sunt de natură a mai împiedica în vreun fel pe cei doi antreprenori, Pizzarotti şi Aktor, să  continue lucrările la construirea autostrăzii Sebeş – Turda lotul 1 şi 2.