Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

VIDEO: PERCHEZIȚII de amploare ale BCCO Alba la persoane bănuite de PROXENETISM: 3 persoane au fost reținute, iar alte 5 au mandate de aducere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
VIDEO: PERCHEZIȚII de amploare ale BCCO Alba la persoane bănuite de PROXENETISM: 3 persoane au fost reținute, iar alte 5 au mandate de aducere

În urma celor trei percheziții desfășurate de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia la persoane bănuite de proxenetism au fost ridicate telefoane, cartele telefonice și documente despre care există suspiciunea că ar fi fost folosite în activitatea infracțională.  Trei persoane au fost conduse la poliție și au fost reținute.

La data de 22 ianuarie 2020, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia au desfășurat trei percheziții, toate în județul Hunedoara, la persoane bănuite de proxenetism.

Acțiunea a vizat membrii unei grupări infracționale în legătură cu care există suspiciunea că, în perioada 2018 – 2020, ar fi înlesnit practicarea prostituției de către mai multe tinere, prin închirierea de apartamente în regim hotelier și prin publicarea unor anunțuri pe site-uri de publicitate, în municipiile Alba Iulia, Deva, Baia Mare și Timișoara.

Se pare că, mare parte din veniturile obținute, în urma practicării prostituției, ar fi fost însușite de către persoanele vizate de anchetă.

Polițiștii au pus în executare 5 mandate de aducere, iar față de trei persoane s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca acestea să fie prezentate în fața magistraților pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

La acțiune, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia au beneficiat de sprijinul polițiștilor Inspectoratelor de Poliție Județene Alba și Hunedoara.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea