Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| PERCHEZIȚII ale BCCO Alba Iulia, pentru audierea mai multor persoane bănuite de înșelăciune și punere în circulație de bancnote contrafăcute

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni au desfășurat 8 percheziții, în județul Bihor, fiind vizate fapte de înșelăciune și punere în circulație de bancnote contrafăcute. Cinci persoane au fost conduse la audieri.

Azi, 8 decembrie 2020, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia au desfășurat 8 percheziții, toate pe raza județului Bihor, la persoane bănuite de punerea în circulație de valori falsificate și înșelăciune.

Acțiunea a vizat membrii unei grupări care ar fi pus în circulație bancnote euro contrafăcute, cu prilejul achiziționării de diverse bunuri.

YouTube video

În cauză, există bănuiala rezonabilă că, în perioada ianuarie – iulie 2020, membrii grupării ar fi abordat diverși comercianți, în special din zonele rurale ale județelor Alba, Bihor și Hunedoara și ar fi făcut cumpărături cu bancnote contrafăcute, pentru care ar fi propus schimburi valutare la cursuri avantajoase.

Cu ocazia perchezițiilor, polițiștii au ridicat telefoane mobile, cartele SIM precum și diverse bunuri în legătură cu care există suspiciunea că provin din activități infracționale.

La sediul poliției au fost conduse, pentru audieri, 5 persoane.

Acțiunea s-a desfășurat sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni și a beneficiat de sprijinul Direcției pentru Operațiuni Speciale.

La aceasta au luat parte și polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bihor precum și polițiști de la Serviciile pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratelor de Poliție Județene Alba și Bihor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Veteranul de război, colonelul (rtg.) Ioan Cerghedean, din Galda de Jos, aniversat la împlinirea venerabilei vârste de 102 ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Veteranul de război, colonelul (rtg.) Ioan Cerghedean, din Galda de Jos, aniversat la împlinirea venerabilei vârste de 102 ani Veteranul de război, colonelul (rtg.) Ioan Cerghedean, din Galda de Jos, județul Alba a împlinit duminică 102 ani. Acesta s-a născut în Galda de Jos, la data de 16 iunie 1922. A urmat cursurile Școlii de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea