VIDEO: Pe autostrada A1, tronsonul Lugoj-Deva, în “dealul liliecilor”, au reapărut “chinezii” de la UMB Spedition

Pe autostrada A1, tronsonul Lugoj-Deva, lotul 4, în așa numitul ”Deal al Liliecilor”, începând cu săptămâna trecută, au reapărut muncitorii de la firma românească UMB Spedition. Până în urmă cu o săptămână, pe deal s-a lucrat doar cu utilaje. Odată cu venirea la muncă a ”chinezilor” a crescut considerabil mobilizarea.

Astăzi, se lucra în special cu utilaje la conexiunea cu viaductul dinspre Bejan, tersamentul fiind deja ridicat din iarnă la nivelul viaductului.

În dealul Liliecilor era forfotă mare. După ce au fost instalate plasele de protecție, astăzi, în partea de sus a dealului, mai precis pe ultima terasă, se turna beton la rigole.

Pe lângă activitatea de excavare continuă a dealului  se lucra și la îndepărtarea urmelor de pietriș rămase după alunecarea de teren, iar în partea de jos a dealului echipe de muncitori și utilaje ridicau gabioanele.

Dealul liliecilor are o lungime de aproximativ 1 km, fiind cea mai importantă și printre ultimele lucrări de la lotul 4 al autostrăzii A1, tronsonul Lugoj-Deva.

Citește și:  VIDEO ”Blestemul liliecilor”. Alunecare de teren pe autostrada A1, tronsonul Lugoj-Deva (lot 4)

Oficial, noul termen pentru terminarea lucrărilor este luna august 2019, lună în care s-ar putea deschide circulației încă 46,5 km de autostradă, cât însumează loturile 3 și 4 ale tronsonului Lugoj-Deva.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...