Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

VIDEO| Paul Voicu: „Timpurile par să fie împotriva oamenilor, de aceea e timpul să fim mai oameni decât am fost oricând”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Paul Voicu: „Timpurile par să fie împotriva oamenilor, de aceea e timpul să fim mai oameni decât am fost oricând”

În contextul expansiunii coronavirusului și a necesității de a face tot posibilul pentru ca oamenii să-și păstreze calmul și să se informeze din surse oficiale, viceprimarul cu atribuții de primar al municipiului Alba Iulia, Paul Voicu a transmis un mesaj tuturor albaiulienilor.

„Dragii mei albaiulieni,

Suntem la mai puțin de o lună de la primul caz de Covid-19 confirmat în România.

Alba Iulia, la ora la care transmitem acest mesaj, este privilegiată, cu zero cazuri înregistrate. Nimeni atât de rupt de realitate încât să își imagineze că lucrurile vor rămâne mereu așa. Suntem, privind dincolo de granițe, martorii unei drame necunoscute, neprevazute și, aparent, extrem de greu de controlat.

https://www.facebook.com/VoicuPaulAlbaIulia/videos/500049660679188/

Suntem obligați să ripostăm cu toate resursele noastre la expansiunea coronavirusului și la salvarea sănătății noastre. Iar una dintre cele mai importante dintre aceste resurse, una esențială, este informarea. Corectă, obiectivă, în timp real și exclusiv din surse autorizate. Acesta e și motivul principal pentru care Primăria Alba Iulia a creat pagina informare.apulum.ro: pentru a-i fi utilă în aceste vremuri grele fiecărui albaiulian, pentru a lupta împotriva fake-news-urilor aproape la fel de nocive ca și virusul în sine, pentru a ne putea conecta mai ușor unii cu alții, cei care au nevoie cu cei care pot ajuta.

Primaria Alba Iulia păstrează dialogul cu albaiulienii și în această perioadă. Vă garantez că suntem responsabili, că nu ne bazăm pe noroc și că facem tot ce depinde de noi pentru a ține virusul acolo unde îi e locul, cât mai departe de oraș. Pentru asta însă, fiecare dintre noi, trebuie să rămână cât mai aproape de casă și de cei dragi. E cel mai simplu mod de a ne proteja: să limităm la maximum ieșirile, să urmâm cu sfințenie sfaturile medicilor și specialiștilor toți uniți împotriva coronavirusului. E lupta fiecăruia dintre noi și nu o putem căștiga decât acționând toți, împreună.

Timpurile par să fie împotriva oamenilor, de aceea e timpul să fim mai oameni decât am fost oricând. Sănătate multă!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată Un agresor deosebit de periculos, care a violat o femeie în camra unui hotel din Alba Iulia, a fost trimis din nou în judecată. Incidentul a avut loc în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2024. Bărbatul a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea