VIDEO| Paul Voicu: „Timpurile par să fie împotriva oamenilor, de aceea e timpul să fim mai oameni decât am fost oricând”

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia
Paul Voicu: „Timpurile par să fie împotriva oamenilor, de aceea e timpul să fim mai oameni decât am fost oricând”

În contextul expansiunii coronavirusului și a necesității de a face tot posibilul pentru ca oamenii să-și păstreze calmul și să se informeze din surse oficiale, viceprimarul cu atribuții de primar al municipiului Alba Iulia, Paul Voicu a transmis un mesaj tuturor albaiulienilor.

„Dragii mei albaiulieni,

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Suntem la mai puțin de o lună de la primul caz de Covid-19 confirmat în România.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Alba Iulia, la ora la care transmitem acest mesaj, este privilegiată, cu zero cazuri înregistrate. Nimeni atât de rupt de realitate încât să își imagineze că lucrurile vor rămâne mereu așa. Suntem, privind dincolo de granițe, martorii unei drame necunoscute, neprevazute și, aparent, extrem de greu de controlat.

Mesaj #AntiCovid19, 17.03.2020, informare.apulum.ro

Mesaj #AntiCovid19, 17.03.2020, informare.apulum.roVoicu PAUL, Viceprimarul cu atribuții de Primar al Municipiului Alba Iulia.

Publicată de Voicu Paul pe Marţi, 17 martie 2020

Suntem obligați să ripostăm cu toate resursele noastre la expansiunea coronavirusului și la salvarea sănătății noastre. Iar una dintre cele mai importante dintre aceste resurse, una esențială, este informarea. Corectă, obiectivă, în timp real și exclusiv din surse autorizate. Acesta e și motivul principal pentru care Primăria Alba Iulia a creat pagina informare.apulum.ro: pentru a-i fi utilă în aceste vremuri grele fiecărui albaiulian, pentru a lupta împotriva fake-news-urilor aproape la fel de nocive ca și virusul în sine, pentru a ne putea conecta mai ușor unii cu alții, cei care au nevoie cu cei care pot ajuta.

Primaria Alba Iulia păstrează dialogul cu albaiulienii și în această perioadă. Vă garantez că suntem responsabili, că nu ne bazăm pe noroc și că facem tot ce depinde de noi pentru a ține virusul acolo unde îi e locul, cât mai departe de oraș. Pentru asta însă, fiecare dintre noi, trebuie să rămână cât mai aproape de casă și de cei dragi. E cel mai simplu mod de a ne proteja: să limităm la maximum ieșirile, să urmâm cu sfințenie sfaturile medicilor și specialiștilor toți uniți împotriva coronavirusului. E lupta fiecăruia dintre noi și nu o putem căștiga decât acționând toți, împreună.

Timpurile par să fie împotriva oamenilor, de aceea e timpul să fim mai oameni decât am fost oricând. Sănătate multă!

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419