Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Ninge ca în povești la munte: Alertă de ninsori şi viscol în Alba și alte 11 județe, până sâmbătă dimineața

Ziarul Unirea

Publicat

în

Este cod galben de ninsori şi viscol la această oră, în 12 judeţe din România – zonele înalte. La Rânca a nins serios, motiv pentru care drumarii intervin deja pentru deszăpezire.

Angajații Secției Drumuri Naționale Târgu Jiu acționează, la această oră, pentru deszăpezirea DN 67C Transalpina, în zona Novaci – Rânca, unde drumul este acoperit de un strat de zăpadă.

Ninge şi la Straja, în judeţul Hunedoara, iar zăpada s-a așternut în strat consistent.

Alertă de ninsori şi viscol, până sâmbătă dimineaţă

ANM a emis o avertizare cod galben de ninsori şi viscol la munte şi strat consistent de zăpadă. Alerta meteo este valabilă din 12 decembrie, până sâmbătă dimineaţă.

Astfel, potrivit meteorologilor, în intervalul 12 decembrie, ora 02:00 – 14 decembrie, ora 10:00, în Carpaţii Meridionali, la altitudini de peste 1700 m, va ninge şi vântul va sufla tare, cu rafale de peste 70…80 km/h.

Ninsoarea va fi viscolitã şi vizibilitatea va scãdea semnificativ în zonele înalte ale judeţelor Caraş Severin, Gorj, Mehedinţi, Hunedoara, Alba, Sibiu, Braşov, Covasna, Prahova, Dâmboviţa, Argeş şi Vâlcea.

Strat consistent de zăpadă la munte

Potrivit ANM, stratul de zãpadã nou depus va fi consistent.

În nordul Olteniei şi al Munteniei temporar va ploua, iar în intervalul menţionat se vor acumula cantitãţi de apã de 20 – 25 l/mp şi, izolat, 30 l/mp.

Sursa: observator.tv


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 19 MARTIE : 455 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 19 MARTIE : 455 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea