Rămâi conectat

Ştirea Ta

VIDEO Nicu lu’ Bălașa din Sebeș, un om de la care avem ce învăța. Face curățenie zilnic în oraș, fără să ceară ceva în schimb

Ioana Neag

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Nicu lu’ Bălașa din Sebeș, un om de la care avem ce învăța. Face curățenie zilnic în oraș, fără să ceară ceva în schimb

Nicu lu’ Bălașa, așa cum este cunoscut atât în Alba Iulia cât și în Sebeș, adună zilnic tot ce vede aruncat pe jos și le pune la coșul de gunoi. Nu cere bani, dar dacă îi dai, se bucură.

Nicolae Sârbu, (cunoscut în comunitate drept Nicu lu’ Bălașa) face voluntariat zilnic, păstrând orașul curat și oferind astfel un exemplu celor din jur.

Bărbatul a fost din nou zărit pe străzile din Alba Iulia, adunând gunoaiele. El este un exemplu pentru ceilalți, în special pentru cei tineri care au nevoie să învețe să păstreze orașul curat.

YouTube video

Nicu lu’ Bălașa a fost premiat anul trecut cu o medalie și 500 de lei, chiar de către primarul Municipiului Sebeș, Dorin Nistor, fiind considerat unul dintre cetățenii cu care orașul se mândrește.

Locuitorii orașului Sebeș, sunt obișnuiți cu prezența zilnică pe străzi a lui Nicu lu’ Bălașa, care de ani de zile strânge zilnic mizeriile de pe jos fără să se jeneze și fără să ceară ceva în schimb. Nu are nici vicii: nu bea, nu fumează și nu ar supăra pe nimeni cu nimic. Nicu vorbește mereu singur și spune lucruri doar de el înțelese.

Oamenii care-l recunosc, îi mai dau din când în când câte un bănuț pe care nu-l refuză.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești Deșeuri menajere și alimentare, resturi din construcții, bucăți de mobilier sau saci cu alte gunoaie, dar mai ales o imagine dezolantă! Asta se vede și se simte pe strada Pinului din municipiului Alba Iulia, mai precis în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea