Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

VIDEO| Negruț: Înclin să candidez la Primăria Alba Iulia. I-am spus lui Băsescu, știu că e greu să-l bați pe Hava

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deputatul PMP Clement Negruț a anunțat joi, în cadrul unei conferințe de presă, că înclină să candideze la alegerile locale din 2016 la funcția de primar al municipiului Alba Iulia.

Basescu si Negrut03Inițial, Clement Negruț a afirmat că oscilează între Primăria Alba Iulia și Primăria Sebeș. Deputatul PMP a amintit că, în 2012, a dorit să candideze la Sebeș însă, la rugămintea primarului Mircea Hava, a renunțat în favoarea lui Dorin Nistor.

Președintele PMP Alba a afirmat că, în această privință, s-a consultat și cu fostul președinte Traian Băsescu, care a venit, duminică, la Alba Iulia, la Conferința Regională Centru a PMP și, la Meteș, la Sărbătoarea Mocanilor.

”La Sebeș s-ar putea să se contureze o oportunitate de candidat bun și atunci voi intra în bătălia pentru Alba Iulia. I-am spus domnului președinte că m-am decis să candidez pentru unul dintre cele două municipii. I-am spus că știu că este greu să-l bați pe Mircea Hava și a afirmat în stilul caracteristic, ”de ce e greu? Adu-ți aminte în 2000 cum am câștigat eu Primăria Capitalei””, a spus Clement Negruț.

PMP Alba a stabilit patru candidați pentru alegerile locale. ”La Câlnic, domnul Tomescu, la Mirăslău, Renata Giurgiu, la Zlatna, Florin Crișan, la Almașu Mare, Rof Marius. Suntem în analiză și mâine (n.r. vineri) o să avem o ședință de Consiliu executiv județean, vom mai analiza câteva nume”, a afirmat deputatul.

Clement Negruţ a mai spus că speră ca până în luna decembrie PMP să aibă candidaţi pentru toate cele 78 de unităţi administrativ-teritoriale din județul Alba. Negruţ s-a înscris în PMP în 2013, după ce a fost membru PDL timp de 15 ani.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP Primăria comunei Horea a lansat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, proiectul care dorește modernizarea a peste 5 kilometrii de drum. Este vorba despre strada Bisericii și drumul vicinal Horea – Teiu – Preluca. Aproximativ 4,5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea