Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Momentul impactului în tragicul accident din Ungaria, surprins de camera de bord a unei mașini implicate

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

VIDEO| Momentul impactului în tragicul accident din Ungaria, surprins de camera de bord a unei mașini implicate

O cameră de bord aflată pe una dintre mașinile care au fost implicate în accidentul cumplit care a avut loc, sâmbătă, pe autostrada M1 din Ungaria, a surprins momentul coliziunii.

În imaginile video se poate vedea că autovehiculul din care s-a filmat avea o viteză de 90 de km/oră în momentul în care a intrat în această coliziune.

30 de persoane au fost rănite sâmbătă, 11 martie, după ce zeci de maşini s-au ciocnit, iar unele au luat foc pe autostrada M1 din Ungaria, din cauza unei furtuni de praf care a redus brusc vizibilitatea.

Poliția maghiară a declarat că această coliziune, în care au fost implicate cinci tractoare cu remorcă și alte 37 de vehicule de diferite dimensiuni, a avut loc pe autostrada M1, la aproximativ 25 de kilometri vest de Budapesta. 19 vehicule au luat foc în urma impactului.

YouTube video

Accidentul a fost cauzat de o furtună de praf care a redus vizibilitatea la aproape zero. Un camion ar fi deviat de pe sensul în care mergea şi ar fi intrat pe sens opus, ciocnindu-se de maşini.

MAE a anunțat că trei români au fost răniți în accident, unul dintre ei fiind rănit grav.

Cadavrul unei persoane a fost descoperit sub rămășițele unei mașini care a ars în urma impactului. Autoritățile nu au anunțat identitatea victimei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VINERI: ”Start la mișcare”, program educativ – sportiv în șanțurile Cetății Alba Carolina. Cros și ateliere de handbal, baschet, tenis și badminton 

Ziarul Unirea

Publicat

în

VINERI: ”Start la mișcare”, program educativ – sportiv în șanțurile Cetății Alba Carolina. Cros și ateliere de handbal, baschet, tenis și badminton Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia, alături de Primăria Municipiului Alba Iulia și CSM Alba Iulia, vă invită să participați, în ziua de 26 Aprilie 2024, la Programul educativ – sportiv ”START LA […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea