VIDEO/ Mircea Hava: ”Un Crăciun fericit și un An Nou mai bun, vă urez în numele întregii echipe a Primăriei municipiului Alba Iulia!”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, vă urează un Crăciun fericit și un An Nou mai bun, în numele întregii echipe a instituției! Întregul său mesaj a fost cuprins într-un video, postat pe rețeaua de socializare:

USR - Alegeri parlamentare 2020

„Magi, putem fi fiecare dintre noi, în fiecare zi. În căutarea a tot ce avem mai bun în noi și în puterea de a dărui mai departe din bunătatea noastră. Să nu încetăm să credem în steaua noastră, a Românilor. Nu va înceta niciodată să lumineze, să ne călăuzească. Avem un an întreg să arătăm tuturor că la 100 de ani de la Unire suntem și funcționăm ca o comunitate. Un Crăciun fericit și un An Nou mai bun, vă urez în numele întregii echipe a Primăriei municipiului Alba Iulia”.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Citește și: Mesaje de Crăciun 2017 pentru: părinți, prieteni, familie, iubit(a). Scurte SMS-uri noi cu urări şi felicitări creștine, haioase sau amuzante de Crăciun fericit

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

mandolina 23 decembrie 2017 at 9:31

Am impresia ca a ajuns bataia de joc a clicii care-l inconjoara. Acest videoclip, atat conceptul cat si textul, pare decupat dintr-o editie de Cantarea Romaniei si adus peste timp cu 28 de ani mai tarziu !

cretinul 23 decembrie 2017 at 21:25

@mandolina, …nu s-a schimbat de atunci incoace numai decorul. Alti pastori , alti oameni la butoane , alte reguli de spoliere, turma este la fel. A !, doar obiectul credintei multora este desigur altul. Sa avem sarbatori cu bucurie in suflet cu totii!.

Pedelist 24 decembrie 2017 at 0:25

Ce urare jenanta. Hava zici ca-i “Mos Gerila”.

Comentariile sunt oprite