Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Mircea Hava la Centenarul Încoronării: „Peste mulți ani lumea va spune că tot ce este aici se datorează lui Hava și echipei lui”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mircea Hava la Centenarul Încoronării: „Peste mulți ani lumea va spune că tot ce este aici se datorează lui Hava și echipei lui”

Fostul primar al municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, a fost prezent la evenimentele organizate în Cetatea Marii Unirii cu ocazia Centenarului Încoronării regelui Ferdinand și a reginei Maria.

Acesta spune că ar fi dorit să vadă mai mulți români prezenți la sărbătorirea acestui moment important în istoria României.

YouTube video

„Aici s-a făcut încoronarea primului rege al României moderne. Serbarea este pura sau mai puțin pură cu și fără politicieni. Nu mă gâdila enorm să văd o infuzie de politicieni, ci aș fi vrut să văd mult mai mulți români veniți aici, pentru că a fost un moment important, încoronarea, pentru România”, transmite Mircea Hava.

Fostul edil al municipiului Alba Iulia declară că nu regretă că nu este primar în aceste momente și spune că nu este un surogat precum alții care poartă costumul de primar.

„Peste mulți ani lumea va spune că tot ce este aici se datorează lui Hava și echipei lui și asta este lucrul care mă face să mă simt mândru de ceea ce s-a întâmplat în Alba Iulia”, a mai spus Mircea Hava.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

SCANDAL într-o familie din Aiud: Bărbat de 55 de ani, cu dosar penal pentru amenințare și ordin de protecție, după ce soția a sunat la 112

Ziarul Unirea

Publicat

în

SCANDAL într-o familie din Aiud: Bărbat de 55 de ani, cu dosar penal pentru amenințare și ordin de protecție, după ce soția a sunat la 112 Un bărbat de 55 de ani, din Aiud, s-a ales cu dosar penal după ce și-a amenințat soția și membrii familiei. Femeia a sunat la 112 și a cerut […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea