Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Mircea Hava la Centenarul Încoronării: „Peste mulți ani lumea va spune că tot ce este aici se datorează lui Hava și echipei lui”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mircea Hava la Centenarul Încoronării: „Peste mulți ani lumea va spune că tot ce este aici se datorează lui Hava și echipei lui”

Fostul primar al municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, a fost prezent la evenimentele organizate în Cetatea Marii Unirii cu ocazia Centenarului Încoronării regelui Ferdinand și a reginei Maria.

Acesta spune că ar fi dorit să vadă mai mulți români prezenți la sărbătorirea acestui moment important în istoria României.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

YouTube video

„Aici s-a făcut încoronarea primului rege al României moderne. Serbarea este pura sau mai puțin pură cu și fără politicieni. Nu mă gâdila enorm să văd o infuzie de politicieni, ci aș fi vrut să văd mult mai mulți români veniți aici, pentru că a fost un moment important, încoronarea, pentru România”, transmite Mircea Hava.

Fostul edil al municipiului Alba Iulia declară că nu regretă că nu este primar în aceste momente și spune că nu este un surogat precum alții care poartă costumul de primar.

„Peste mulți ani lumea va spune că tot ce este aici se datorează lui Hava și echipei lui și asta este lucrul care mă face să mă simt mândru de ceea ce s-a întâmplat în Alba Iulia”, a mai spus Mircea Hava.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională Bianca-Maria Grosu, elevă a Colegiului Național ”Lucian Blaga” din Sebeș, a obținut  Premiul I la Olimpiada Națională de Limba Spaniolă. Citește și: EDUARD PIȚU, elevul-minune din Alba Iulia, primul și singurul din județ care a reușit să obțină […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea