Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

VIDEO| Miodrag Belodedici pe Stadionul „Cetate” din Alba Iulia. Vezi părerea internaţionalului despre fotbalul feminin

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fostul component al generaţiei de aur, Miodrag Belodedici, prezent din nou la Alba Iulia, de această dată pentru o cauză caritabilă şi pentru a susţine fotbalul feminin amator şi profesionist.

După ce a premiat duminică la amiază câştigătoarele etapei finale a programului „Fotbal şi Feminitate”, fosta glorie a Stelei a fost prezent şi seara pe Stadionul „Cetate” din Alba Iulia pentru finala Cupei României Olimpia Cluj – FCM Târgu Mureş 6-0.

În prezenţa reprezentanților Federației Române de Fotbal, printre care şi jucători ai generaţiei de aur,  mâine, la ora 11.00, la Baza „Winners Club Țălnar” din Alba Iulia, va avea loc lansarea Programului de Responsabilitate Socială, sub sloganul „Vino în familia noastră; e mai mult decât fotbal!”. Din județul Alba, au fost înscriși 146 copii cu probleme sociale, de la următoarele școli: „Axente Sever” Aiud, LPS Sebeș, „Timotei Cipariu” Blaj, Școala Gimnazială Zlatna, Școala Gimnazială „Singidava” Cugir, Centrul de Servicii Sociale Dumbrava și Centrul Școlar de Educație Incluzivă Alba Iulia.

După cum declară, Belo vede cu ochi buni fotbalul feminin şi susţine cu fiecare ocazie sportul amator şi profesionist. La mijlocul lunii martie, o parte din generaţia de aur a fotbalului românesc în frunte cu Miodrag a fost prezentă la Alba Iulia, pentru un meci demonstrativ împotriva echipei sponsorilor, în cadrul Campionatului Naţional Universitar de Fotbal. Tot anul acesta, în luna septembrie, Belodedici a venit în judeţ pentru finala campionatului Munţilor Apuseni de la Sălciua.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena | Vineri, ora 20.00, Volei Alba Blaj – CSO Voluntari, al 3-lea duel, victoria gazdelor ar prelungi suspansul!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena | Vineri, ora 20.00, Volei Alba Blaj – CSO Voluntari, al 3-lea duel, victoria gazdelor ar prelungi suspansul Finala Diviziei A1 la volei feminin se mută în „Alba Blaj” Arena, mâine și sâmbătă fiind prevăzute alte două întâlniri, de la ora 20.00, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea