VIDEO: Ministrul Cuc, o nouă declarația fantasmagorică: ”Lotul 1 al autostrăzii Sebeș-Turda va fi deschis circulației complet, în acest an”

Aflat, joi, în inspecție la Autostrada Sebeș-Turda, ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a declarat că Lotul 1 va fi deschis complet circulației, în acest an, în ciuda faptului că dincolo de râul Sebeș nici nu au început încă forajele.

”Se vor face!”, a declarat Narcis Neaga, de la CNAIR.

Întrebat de reporterul publicației ziarulunirea.ro cum va putea fi deschis circulației lotul 1, în condițiile în care pe o porțiune încă nici nu s-au făcut foraje, nu sunt structuri, nu este relocată rețeaua electrică, iar progresul construcției ar trebui să fie de aproximativ 4% pe lună, oficialul a insistat cu răspunsul ”Până la sfârșitul anului va fi dat în trafic!”.

”Ei au niște contracte și iau niste bani de la Statul Român. Nu trebuie să ne rugăm noi de ei, trebuie să-și ducă până la capăt contractul!”, a declarat, la rândul său ministrul Transporturilor care a făcut o comparație cu progresul de 30% făcut de firma UMB la Bacău: ”Cât timp avem un etalon, și ceilalți pot să facă, Hai să fim serioși, nu le găsim noi scuze constructorilor! Să pună mâna și să lucreze! Dacă nu, pleacă acasă!”.

Potrivit datelor publicate de CNAIR, pe lotul 1 al autostrăzii Sebeș-Turda, antreprenorul Pizzarotti a făcut în luna aprilie, un progres de 2,2 procente, iar de la începutul anului de 7,1 procente. În prezent, stadiul fiuzic al lucrărilor pe lotul 1 este de 67,1%. Șansele ca acest lot să fie deschis circulației integral sunt extrem de mici, cel mai probabil antreprenorul va atinge un stadiul fizic de circa 85% la finalul anului 2019, astfel că acest lot va putea fi deschis circulației abia în 2020.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

ciclop 13 iunie 2019 at 12:09

e primavara , e primavara si canta cuc-ul pe afara, pa santiere. !!!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...