Rămâi conectat

Actualitate

VIDEO| Marius Tudose Badea, președintele CSM: ”Din punctul meu de vedere medierea a fost un eșec. Au fost soluționate foarte puține cauze prin această metodă”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

presedinte CSM Marius Badea TudosePrezent la Alba Iulia, la ședința Bilanțului pe anul 2014 a Curții de Apel, preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Marius Tudose Badea, a declarat spune că din punctul său de vedere medierea a fost un eşec deoarece, potrivit statisticilor întocmite la CSM, s-au înregistrat foarte puține cauze soluţionate prin această metodă.

Judecătorul Marius Tudose Badea a mai adăugat că acest eșec nu a fost cauzat de o problemă de legislație ci, în opinia sa, mai degrabă de ”o problemă de conștiință”:

Nu cred că este o problemă de legislaţie, o problema de conştiinţă aş spune mai degrabă şi, poate şi o problemă a celor care sunt îndrituiţi să facă medierea. Poate nu au depus suficient efort în aşa fel încât să o facă mai aplicabilă instituţiilor de drept”, a declarat președintele CSM.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea