Rămâi conectat

Sport

VIDEO: Marius Opric antrenor Metalurgistul: „La Pâncota voi fi primit ostil, dar mergem şi jucăm la victorie”

Tudor Stan

Publicat

în

Metalurgistul Cugir-National Sebis p.o.74Marius Opric a declarat după înfrângerea suferită cu Naţional Sebiş, scor 0-1 că echipa sa păstrează în continuare şanse la primul loc. Tehnicianul formaţiei de sub Drăgana şi-a felicitat jucătorii pentru efortul depus şi a transmis că la Pâncota, Cugirul va juca pentru victorie.

După evenimentele derulate la partida din returul campionatului contra celor de la Şoimii Pâncota, antrenorul Marius Opric a fost suspendat două etape, iar acum se aşteaptă la o primire ostilă din partea adversarilor. Cu toate acestea tehnicianul hunedorean îşi doreşte victoria, lucru care ar putea cântări enorm în privinţa promovării. Visul Ligii a II-a nu s-a terminat, Cugirul păstrând în continuare şanse mari la terminarea pe primul loc în play-off, însă şi dacă nu va face acest pas mare nu va fi nicio tragedie, având în vedere că obiectivul impus de conducere nu era promovarea. Mai jos puteţi urmări un material video cu antrenorul Metalurgistului Cugir, Marius Opric.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea