Rămâi conectat

Curier Județean

VIDEO | Marele maestru indian Viswanathan Anand, campion mondial la șah, simultan în Cetatea Alba Carolina cu 80 de persoane

Ziarul Unirea

Publicat

în

Marele maestru indian Viswanathan Anand, campion mondial la șah, simultan în Cetatea Alba Carolina cu 80 de persoane

Viswanathan Anand participă sâmbătă, 15 iunie 2024, la un simultan de șah desfășurat la statuia ecvestră a lui Mihai Viteazul, moment urmat de o sesiune de fotografii și autografe pentru fani.

”Este o plăcere să fiu aici la Alba Iulia, să văd atâția copii și părinți. O să avem un joc demnostrativ afară și spre să ne simțim bine”, a declarat pentru ziarulunirea.ro Viswanathan Anand.

Citește și: 15-16 iunie 2024: Alba Iulia va fi capitala șahului! Fost campion mondial prezent la eveniment

”Astăzi, pentru prima dată în istoria orașului nostru, avem în Alba Iulia un campion mondial de șah, pe marele maestru indian Viswanathan Anand, care va susține un simultan în Cetate cu aproximativ 80 de persoane, grupați în 4 echipe. Mă bucur că am reușit cu sprijinul primăriei, al Federației Române de Șah și al sponsorilor să îl aducem pe Viswanathan Anand aici și cred că acest eveniment este o adevărată reușită”, a spus Mihnea Costachi pentru ziarulunirea.ro.

YouTube video

Evenimentul va continua, de la 12.30, cu un simultan de șah susținut de marele nostru campion Mihnea Costachi.

Duminică, 16 iunie, de la ora 10.00, Hotelul Transilvania va găzdui ediția 2024 a Memorialului ”Mihail Breaz” la Șah, la care s-au înscris competitori din toată țara.

Cele două evenimente sunt organizate de Federația Română de Șah, Primăria Municipiului Alba Iulia și Academia de Șah ”Mihnea Costachi”, în parteneriat cu Clubul Sportiv Municipal ”Unirea” și Centrul Cultural ”Palatul Principilor”, în cadrul programului ”Educație prin Șah”. Persoană de contact: domnul Mihnea Costachi, telefon 0755 979 832, e-mail: [email protected].


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Sprijin financiar pentru victimele infracțiunilor sexuale: Vouchere de până la 18.500 lei

Bera Larisa

Publicat

în

Sprijin financiar pentru victimele infracțiunilor sexuale: Vouchere de până la 18.500 lei Victimele infracțiunilor sexuale pot beneficia de un sprijin financiar de până la cinci salarii minime brute, adică suma de 18.500 lei. Pentru a primi acești bani, este necesar ca persoana respectivă să depună o cerere la Tribunalul de unde are domiciliu. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea