Rămâi conectat

Curier Județean

15-16 iunie 2024: Alba Iulia va fi capitala șahului! Fost campion mondial prezent la eveniment.

Nicolae Valentin

Publicat

în

15-16 iunie 2024: Alba Iulia va fi capitala șahului! Fost campion mondial prezent la eveniment.

Rezultatele remarcabile obținute în ultimii ani de șahul albaiulian au făcut ca municipiul nostru să devină vizibil și căutat de nume mari ale șahului internațional. Ultimul care va poposi în Cealaltă Capitală va fi nimeni altul decât Viswanathan Anand, fost campion mondial, o personalitate extrem de implicată în promovarea șahului în lume.

Citește și: 14-15 iunie 2024 | PROGRAMUL Campionatului național SUPER RALLY ALBA IULIA: Restricții de circulație în mai multe zone din oraș

Astfel sâmbătă, 15 iunie, de la ora 10.45, Viswanathan Anand va participa la un simultan de șah desfășurat la statuia ecvestră a lui Mihai Viteazul, moment urmat de o sesiune de fotografii și autografe pentru fani. Evenimentul va continua, de la 12.30, cu un simultan de șah susținut de marele nostru campion Mihnea Costachi.

Duminică, 16 iunie, de la ora 10.00, Hotelul Transilvania va găzdui ediția 2024 a Memorialului ”Mihail Breaz” la Șah, la care s-au înscris competitori din toată țara.

Cele două evenimente sunt organizate de Federația Română de Șah, Primăria Municipiului Alba Iulia și Academia de Șah ”Mihnea Costachi”, în parteneriat cu Clubul Sportiv Municipal ”Unirea” și Centrul Cultural ”Palatul Principilor”, în cadrul programului ”Educație prin Șah”. Persoană de contact: domnul Mihnea Costachi, telefon 0755 979 832, e-mail: [email protected].


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Consilier local din comuna Vadu Moților, conflict de interese constatat de ANI: Care a fost motivul

Bera Larisa

Publicat

în

Consilier local din comuna Vadu Moților, conflict de interese constatat de ANI: Care a fost motivul Lup Iosif, consilier local al comunei Vadu Moților, Județul Alba a fost găsit în incompatibilitate de Agenția Națională de Integritate, după ce a adoptat Hotărâri în favoarea societății comerciale la care era angajat. Citește și:  BEJ Alba a respins […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea