Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Manevre demne de filmele de acțiune ale unui polițist din Cluj: Cum a încercat să oprească un șofer fugar

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Scene demnă de filmele de acțiune s-au petrecut marți, 24 noiembrie la Cluj Napoca. Un polițist a fost filmat de un participant la trafic în timp ce încerca să oprească un șofer care a refuzat să se legitimeze. Bărbatul tras pe dreapta a vrut să fugă, moment în care agentul a sărit pe portiera mașinii acestuia.

Scenele au avut loc în dupa-amiaza zilei de marți, 24 noiembrie, lângă Casa de Cultură a Studenților din Cluj Napoca. Potrivit presei locale, un polițist s-a urcat în mașina unui șofer care a refuzat să prezinte documentele, bărbatul încercând să fugă de amendă.

Șoferul luat în vizor de omul legii ar fi trecut pe roșu și a blocat toată intersecția. Agentul de la Poliția Locală Cluj-Napoca i-a atras atenția, însă bărbatul a refuzat să prezinte documentele.

YouTube video

Pe filmarea care a fost făcută de un alt participant la trafic din Cluj Napoca se poate observa cum, la un moment dat, șoferul pornește mașina, iar polițistul încearcă să îl oprească urcându-se pe portieră.

Sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO: Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept” În data de 17 aprilie, o îngrijitoare de la grădinița „Piticot” din Cugir ar fi fost agresată, mai exact lovită cu pumnul în față, de către o mămică nervoasă, așa cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea