Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

VIDEO. Luptătorul albaiulian Adrian Cibu a câștigat prin TKO în Ungaria, după un upercut la ficat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Luptătorul albaiulian Adrian Cibu a câștigat, sâmbătă, prin TKO, în Ungaria, împotriva lui Krisztián Nagy, favoritul local, după un upercut puternic la ficat, acesta fiind primul meci al sportivului după cantonamentul din Lanzhou, China.

”ADRIAN CIBU l-a invins aseară la Kiskunfélegyháza (HU) prin TKO pe Krisztián Nagy, favoritul local!
CIBU a inceput meciul relaxat, controland distanta pentru a anihila loviturile de picior foarte puternice ale sportivului maghiar de muaythai insistand cu lovituri dure de brat, declarand clar ca este foarte pregatit pentru razboi total”, au scris, duminică, reprezentanții Centrului de Arte Marțiale Tengu din Cluj-Napoca, unde se pregătește sportivul.

Este primul meci al sportivului originar din Alba Iulia, după pregătirea din China.

”La jumatatea reprizei secunde, intr-un moment de mare insipiratie a la CIBU, sportivul nostru reuseste o eschiva senzationala si un upercut brutal la ficat care au redus tribunele la tacere, punand la podea marele favorit local si incheind meciul. CIBU si echipa noastra au fost ovationati si apreciati la scena deschisa, demonstrand din nou ca sportul transcede barierele etnice sau lingvstice”, potrivit sursei citate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea