VIDEO. Luptătorul albaiulian Adrian Cibu a câștigat prin TKO în Ungaria, după un upercut la ficat

Luptătorul albaiulian Adrian Cibu a câștigat, sâmbătă, prin TKO, în Ungaria, împotriva lui Krisztián Nagy, favoritul local, după un upercut puternic la ficat, acesta fiind primul meci al sportivului după cantonamentul din Lanzhou, China.

ELIT

”ADRIAN CIBU l-a invins aseară la Kiskunfélegyháza (HU) prin TKO pe Krisztián Nagy, favoritul local!
CIBU a inceput meciul relaxat, controland distanta pentru a anihila loviturile de picior foarte puternice ale sportivului maghiar de muaythai insistand cu lovituri dure de brat, declarand clar ca este foarte pregatit pentru razboi total”, au scris, duminică, reprezentanții Centrului de Arte Marțiale Tengu din Cluj-Napoca, unde se pregătește sportivul.

Este primul meci al sportivului originar din Alba Iulia, după pregătirea din China.

”La jumatatea reprizei secunde, intr-un moment de mare insipiratie a la CIBU, sportivul nostru reuseste o eschiva senzationala si un upercut brutal la ficat care au redus tribunele la tacere, punand la podea marele favorit local si incheind meciul. CIBU si echipa noastra au fost ovationati si apreciati la scena deschisa, demonstrand din nou ca sportul transcede barierele etnice sau lingvstice”, potrivit sursei citate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...