// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

VIDEO. Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr: Privații și angajații lor, nemulțumiți că salariile nu pot crește ca la Stat

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, a declarat, vineri, în cadrul unei conferințe de presă, că va transmite conducerii partidului din care face parte să se gândească mai mult la cei din mediul privat, deoarece ei în momentul de față nu au cum să mărească salariile similar cu cei de la Stat.

Om de afaceri vechi în Alba, cu 35 de angajați, Ioan Lazăr a spus că la modul cum merg lucrurile nu vede posibilitatea de mărire a salariilor din privat.

”Probabil la vară când vor veni mai mulți turiști în Alba Iulia”, a spus Ioan Lazăr, care activează în domeniul hotelier.

”La cei de la stat nu contează, că e vară, că e iarnă, timpul trece leafa vine”, a spus Lazăr.

Astfel, liderul ALDE Alba susține că nu numai privații, ci și angajații lor, sunt dezamăgiți că salariile nu pot crește și în privat, iar în prezent toți sunt interesați de posturile de la Stat.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la VIDEO. Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr: Privații și angajații lor, nemulțumiți că salariile nu pot crește ca la Stat

  1. Arici pogonici 10.03.2018 la 21:14

    Imaginea este elocventă și el este dezamăgit sub povara afacerilor la care tot mai sunt de susținut …săracă țară bogată ..vătafilor !