Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Lae Cascadorul, din culisele cascadei de la Trei Poduri: ”V-a plăcut? Misiune îndeplinită”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Nicolae Dreghici, cunoscut sub numele de ”Lae Cascadorul”, a oferit încă odată un show de zile mari, celor prezenți duminică pe pășunea Lancrăm, zona Trei Poduri.

Citește și: VIDEO: Lae Cascadorul, săritură spectaculoasă peste o baltă și show auto, la Trei Poduri

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Sute de persoane s-au adunat duminică la orele amiezii la ieșirea din Alba Iulia pentru a-l vedea pe celebrul albaiulian efectuând o nouă cascadă, constând într-o săritură cu mașina peste o baltă.

YouTube video

Spectatorii au privit cu sufletul la gură săritura spectaculoasă și s-au bucurat de un show-ul de zile mari, așa cum ne-a obișnuit cascadorul din Alba.

La finalul cascadei, Lae Dreghici a fost consultat de personalul medical aflat la fața locului, acesta prezentând o sângerare din cauza tensiunii mari și a declarat că resimte șocul în zona cervicală.

YouTube video

Îndrăgitul cascador a dansat după ce a coborât din ambulanță,  s-a fotografiat cu fanii și a inspectat mașina cu care a efectuat cascadoria.

”În două cuvinte, vai-ș-amar, a spus Lae râzând. Pentru mine a fost un pic de șoc, dar a trecut. Adevărul e că am un organism foarte rezistent, m-a trecut și prin asta. Am avut centura, costumația pe dedesubt și a fost foarte bine,” a declarat Nicolae Dreghici pentru ziarulunirea.ro.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu Un apel umanitar a fost lansat pentru familia Doncea, originară din Apuseni. Oamenii au rămas fără un acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu violent. Citește și: FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea