Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO: Lae Cascadorul, săritură spectaculoasă peste o baltă și show auto, la Trei Poduri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Povestea lui Lae Dreghici, cunoscut de toată lumea ca ”Lae Cascadorul”, continuă și la cei 71 de ani ai îndrăgitului albaiulian. 

Citește și: FOTO-VIDEO: Viața lui Lae Cascadorul – un ”spectacol” demn de Cartea Recordurilor. Povestea albaiulianului care a sărit cu o Dacia 1310 peste două tiruri!

Duminică, 20 august, Lae Cascadorul a oferit un nou show impresionant, cu o săritură spectaculoasă peste o baltă, în zona Trei Poduri, de la ieșirea din Alba Iulia.

În stilul care l-a consacrat, cu multă adrenalină și momente spectaculoase, Lae Cascadorul a împărtășit cu publicul albaiulian, care i-a fost mereu alături de-a lungul carierei, noi cascadorii de amintit peste ani și ani.

Pe data de 15 octombrie se împlinesc 28 de ani de la cunoscuta „Cascada 22/95”, când a sărit cu o Dacia 1310 peste două tiruri și a reușit să pună județul Alba pe harta mondială a cascadoriei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Un bărbat de 44 de ani din Alba Iulia a MURIT înecat la Eforie Nord: S-a aventurat în mare, deși era arborat steagul roșu, care interzice scăldatul

Bera Larisa

Publicat

în

Un bărbat de 44 de ani din Alba Iulia a MURIT înecat la Eforie Nord: S-a aventurat în mare, deși era arborat steagul roșu, care interzice scăldatul Un bărbat din Alba s-a înecat joi seară, în stațiunea Eforie Nord, după ce a fot avertizat de mai multe ori pe parcursul zilei de salvamari să nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea