VIDEO: La nodul rutier Sebeș al autostrăzii A10 sunt conturate toate bretelele: S-a decopertat până la A1, pe sensul de mers Alba Iulia-Sebeș-Sibiu

Sâmbătă, la viitorul nod rutier Sebeș al autostrăzii A10 Sebeș-Turda, în premieră, pe breteau mare, pe sensul de mers Alba Iulia-Sebeș-Sibiu, s-a ajuns cu decopertarea până la conexiunea cu A1.

Practic, în acest moment, sunt conturate toate bretelele viitorului nod rutier Sebeș, în număr de 6: două bretele care vor face legătura cu sensurile giratorii existente la Lancrăm și 4 bretele mari care vor face conexiunea cu A1, fiecare cu 2 benzi pe sens.

Citește și:  VIDEO: Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, Lotul 2, protest ”#șîeu”, dus la extrem, de aproape 2 ani

O altă noutate este faptul că dincolo de râul Sebeș, în zona în care Pizzarotti își produce grinzile, au fost aduse structurile metalice de tip COR-TEN care vor fi utilizate pentru supratraversarea vechii autostrăzi (A1).

Între cele două sensuri existente la Lancrăm, s-a lucrat la una dintre culeele viitoarei supratraversări. La bretelele spre Deva se lucra în continuare la ridicarea pilonilor.

Chiar dacă prin ultimele decopertări nodul rutier Sebeș este conturat, finalizarea lui este încă foarte îndepărtată, constructorul mai având foarte mult de lucru la structuri și la terasamente, finalul anului 2020 fiind un termen realist pentru realizarea completă a nodului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...