Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO: La nodul rutier Sebeș al autostrăzii A10 sunt conturate toate bretelele: S-a decopertat până la A1, pe sensul de mers Alba Iulia-Sebeș-Sibiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, la viitorul nod rutier Sebeș al autostrăzii A10 Sebeș-Turda, în premieră, pe breteau mare, pe sensul de mers Alba Iulia-Sebeș-Sibiu, s-a ajuns cu decopertarea până la conexiunea cu A1.

Practic, în acest moment, sunt conturate toate bretelele viitorului nod rutier Sebeș, în număr de 6: două bretele care vor face legătura cu sensurile giratorii existente la Lancrăm și 4 bretele mari care vor face conexiunea cu A1, fiecare cu 2 benzi pe sens.

Citește și:  VIDEO: Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, Lotul 2, protest ”#șîeu”, dus la extrem, de aproape 2 ani

YouTube video

O altă noutate este faptul că dincolo de râul Sebeș, în zona în care Pizzarotti își produce grinzile, au fost aduse structurile metalice de tip COR-TEN care vor fi utilizate pentru supratraversarea vechii autostrăzi (A1).

Între cele două sensuri existente la Lancrăm, s-a lucrat la una dintre culeele viitoarei supratraversări. La bretelele spre Deva se lucra în continuare la ridicarea pilonilor.

Chiar dacă prin ultimele decopertări nodul rutier Sebeș este conturat, finalizarea lui este încă foarte îndepărtată, constructorul mai având foarte mult de lucru la structuri și la terasamente, finalul anului 2020 fiind un termen realist pentru realizarea completă a nodului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea