VIDEO| Klaus Iohannis de Ziua Armatei Române: Demnă de trecutul şi de eroii săi, Armata rămâne pentru poporul român acelaşi reper moral

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Klaus Iohannis, Președintele României, a adresat mulțumiri militarilor Armatei Române pentru implicarea în combaterea pandemiei de coronavirus. În mai multe orașe din țară, Armata a instalat spitale de campanie. Acesta a declarat că Armata României, „demnă de trecutul şi de eroii săi”, rămâne pentru poporul român acelaşi reper moral.

Nave ale Armatei Române au transpotat si ele echipamente de protecție medicală, iar medicii militari au oferit asistență în zonele afectate grav de COVID-19.

USR - Alegeri parlamentare 2020

PMP - Alegeri parlamentare 2020

„În fiecare an, pe 25 octombrie, sărbătorim Armata României şi îi comemorăm pe cei care de-a lungul istoriei au luptat pentru apărarea naţiunii şi a statului român. Îmi exprim astăzi recunoştinţa faţă de eroii ostaşi căzuţi pe câmpul de luptă pentru apărarea patriei şi aduc un omagiu supravieţuitorilor – veteranii de război. Dragostea şi datoria lor faţă de ţară reprezintă exemple durabile pentru generaţia tânără. Armata României, demnă de trecutul şi de eroii săi, rămâne pentru poporul român acelaşi reper moral”, a afirmat Iohannis.

Sursa: agerpres.ro stiripesurse.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419