Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Klaus Iohannis: „Dacă se va ajunge la un anumit prag al infectărilor, atunci vom ajunge să purtăm mască peste tot”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Într-o conferință de presă, susținută la această oră, președintele Klaus Iohannis a vorbit printre altele și de obligativitatea, la un moment dat, de a purta mască în spațiile publice.

Președintele Klaus Iohannis recomandă purtarea măștii și în aer liber, dar a ținut să precizeze că în cazul în care numărul infecțiilor va depăși un anumit prag, această recomandare va deveni o obligație.

”Este recomandarea pe cae am făcut-o imediat după ce am finalizat vizita la INSP, unde am discutat cu experții de acolo această chestiune.Dacă această recomandare se va transforma în obligație vom vedea în funcție de ce decizie va lua Comitetul Național pentru Situații de Urgență, pentru că și ei au experții lor.

https://www.facebook.com/guv.ro/videos/752090642041538/

Cu siguranță, dacă se va ajunge la un anumit prag al infectărilor, atunci vom ajunge să purtăm mască peste tot, nu doar în spațiile aglomerate.”, a spus Klaus Iohannis.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea