VIDEO. Jurnalistul albaiulian Tudor Stan, în finala ”Eu comentator”, la Eurosport. Susține-l cu un vot!

Jurnalistul albaiulian Tudor Stan (26 de ani) s-a calificat în finala concursului ”Eu comentator”, la Eurosport”, iar câștigătorul va fi desemnat în urma voturilor primite din mediul online, concursul desfășurându-se în perioada 1 – 18 decembrie, timp în care internauții pot vota. 

tudor-stanJurnalistul a fost ales, între cinci finaliști, din peste 700 de participanți, după ce a înregistrat un comentariu de-al său pe site-ul comentator.eu, campania adresându-se tuturor pasionaților de fotbal cu abilități de comentatori și cu vârsta minimă de 18 ani.

INFORMARE COVID-19

Practic, valoarea de comentator a jurnalistului Tudor Stan a fost confirmată de un juriu abilitat, format din Mihai Nesu, Ilie Dobre, Mikey Has şi Arnold Cobilanschi, care l-a selectat dintre cei peste 700 de comentatori.

Cei cinci finalişti au trecut printr-un training în jurnalism sportiv, dicție şi tehnici de prezentare, alături de Melania Medeleanu (jurnalist şi prezentator TV), Costin Ştucan (jurnalist sportiv) şi Arnold Cobilanschi (directorul de producție pentru biroul Eurosport din România).

Câștigătorul va fi desemnat de public, care poate vota în perioada 1 – 18 decembrie, iar comentariul care adună cele mai multe voturi a fi desemnat câştigătorul competiţiei şi va fi anunţat pe 19 decembrie, în cadrul emisiunii Premier League Magazin pe site şi pe pagina de Facebook Eurosport România.

Câștigătorul va avea ocazia să comenteze, din studioul Eurosport de la București, meciul de fotbal dintre Manchester City și Tottenham Hotspur, ce are loc în 21 ianuarie, iar în 25 ianuarie va participa, în calitate de invitat, la meciul dintre Man. City și Man. United.

Procesul de votare, pas cu pas!

1. Intri pe site: www.comentator.eu
2. accesezi butonul ”votează”
3. apoi te loghezi in partea de sus a paginii cu facebook-ul personal pentru a putea vota
4. selectezi căsuta ”nu sunt robot”
5. apoi votezi Tudor Stan

Tudor Stan a fost redactor la Ziarul Unirea și Radio Unirea FM.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

Dan 2 decembrie 2016 at 22:45

Felicitari Tudore!

Nelucu 3 decembrie 2016 at 8:49

Mult succes Tudore ! Da-le clasa !

Nelucu 3 decembrie 2016 at 8:50

Felicitari Tudore ! Da-le clasa !

geta 3 decembrie 2016 at 18:00

Felicitari Tudore.Succes .

Sergiu 5 decembrie 2016 at 18:06

Sper sa dispara imposibilul cuplu CRISTI-MANOLO!! Nu aude nimeni ca astia bat campii ?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...