Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

VIDEO. Jurnalistul albaiulian Tudor Stan, în finala ”Eu comentator”, la Eurosport. Susține-l cu un vot!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Jurnalistul albaiulian Tudor Stan (26 de ani) s-a calificat în finala concursului ”Eu comentator”, la Eurosport”, iar câștigătorul va fi desemnat în urma voturilor primite din mediul online, concursul desfășurându-se în perioada 1 – 18 decembrie, timp în care internauții pot vota. 

tudor-stanJurnalistul a fost ales, între cinci finaliști, din peste 700 de participanți, după ce a înregistrat un comentariu de-al său pe site-ul comentator.eu, campania adresându-se tuturor pasionaților de fotbal cu abilități de comentatori și cu vârsta minimă de 18 ani.

Practic, valoarea de comentator a jurnalistului Tudor Stan a fost confirmată de un juriu abilitat, format din Mihai Nesu, Ilie Dobre, Mikey Has şi Arnold Cobilanschi, care l-a selectat dintre cei peste 700 de comentatori.

Cei cinci finalişti au trecut printr-un training în jurnalism sportiv, dicție şi tehnici de prezentare, alături de Melania Medeleanu (jurnalist şi prezentator TV), Costin Ştucan (jurnalist sportiv) şi Arnold Cobilanschi (directorul de producție pentru biroul Eurosport din România).

Câștigătorul va fi desemnat de public, care poate vota în perioada 1 – 18 decembrie, iar comentariul care adună cele mai multe voturi a fi desemnat câştigătorul competiţiei şi va fi anunţat pe 19 decembrie, în cadrul emisiunii Premier League Magazin pe site şi pe pagina de Facebook Eurosport România.

Câștigătorul va avea ocazia să comenteze, din studioul Eurosport de la București, meciul de fotbal dintre Manchester City și Tottenham Hotspur, ce are loc în 21 ianuarie, iar în 25 ianuarie va participa, în calitate de invitat, la meciul dintre Man. City și Man. United.

Procesul de votare, pas cu pas!

1. Intri pe site: www.comentator.eu
2. accesezi butonul ”votează”
3. apoi te loghezi in partea de sus a paginii cu facebook-ul personal pentru a putea vota
4. selectezi căsuta ”nu sunt robot”
5. apoi votezi Tudor Stan

Tudor Stan a fost redactor la Ziarul Unirea și Radio Unirea FM.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea