Rămâi conectat

Actualitate

VIDEO| Inundații DEVASTATOARE în Henig. Cantități mari de mâl și distrugeri însemnate, în urma apei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un peisaj înfricoșător și sumbru a fost surprins astăzi de către o persoană în satul Henig. Încurajată de precipitațiile abundente care s-au abătut asupra majorității localitățiilor din județ, apa a început să facă prăpăd și pe străzile acestei așezări.

După cum se poate vedea, apa a adus cu ea mâl și distrugeri asupra a tot ce a întâlnit în cale, inclusiv infrastructura locală.

Reamintim că județul Alba se află sub o avertizare de tip Cod Portocaliu de vreme rea, valabilă până în 24 iunie, ora 02,00. Sunt așteptate averse torențiale (40 l/mp, izolat 50-80l/mp), grindină de medii și mari dimensiuni, vijelii, vânt(70-80km/h) și descărcări electrice.

YouTube video

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea