Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO: Înfrângere răsunătoare pentru PNL, la nivel național – Declarații de la sediul partidului din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Liderii PNL Alba par să accepte cu resemnare înfrângerea răsunătoare pe care o încasează partidul la nivel național, însă privesc cu speranță către rezultatele pe județ.

În conferința de presă pe care au susținut-o la sediul partidului din Alba Iulia, aceștia au declarat:

”Eu sunt foarte curios care va fi scorul pe Transilvania. Nu cred că după 25 de ani țara asta merită să fie condusă de cei care aduc voturile din Teleorman, din zonele de sărăcie crasă. Dacă cineva crede că este în continuare foarte bine așa, nu are decât să continue. Nu putem noi, cei din Transilvania să ridicăm votul. Știți foarte bine că dezastrul nostru cel mai mare este în București. Am început cu un dezastru la alegerile locale și am continuat cu alt dezastru acum. Felicitări pentru tinerii frumoși, însă cred că cea mai mare bucurie a mea era ca Dreapta să se fi unit și să fi scos ea 45 – 50 la sută. Însă, din păcate, în Dreapta orgoliile sunt fantastice. Nu caut scuze. Lucrurile nu stau bine nici ca și campanie făcută (…). Este foarte greu să trudești, să-ți rupi oasele, să încerci sa găsești soluții și pe urmă totul să se dărâme pentru că unii se duc și votează pentru ceea ce căpătăm”, a declarat Mircea Hava.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea