Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| ÎNFIORĂTOR: Momentul în care soldatul ucrainean își împușcă cu sânge rece camarazii, într-o fabrică de rachete

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ÎNFIORĂTOR: Momentul în care soldatul ucrainean își împușcă cu sânge rece camarazii, într-o fabrică de rachete

Momentul înfiorător în care un soldat al Gărzii Naționale ucrainene a împușcat cinci persoane și a rănit încă cinci într-o fabrică de rachete din estul țării a fost surprins de camerele de supraveghere, scrie Daily Mail.

Artem Ryabchuk a împușcat patru militari și o femeie civilă la fabrica de rachete Pivdenmash din Dinpro la primele ore ale dimineții de joi, locația este în apropiere de granița cu Rusia, unde sunt staționați 100.000 de soldați ai Kremlinului.

Incidentul terifiant vine în timp ce țara se confruntă cu perspectiva unei invazii ruse și a avut loc la periferia regiunii Donbas, devastată de război, care este cuprinsă de conflictul dintre rebelii separatiști pro-ruși și trupele guvernamentale din 2014.

Ministrul de interne Denis Monastirski l-a numit pe soldat drept Artem Riabciuk şi a spus că va suporta “cea mai strictă responsabilitate prevăzută de lege”.

Individul înarmat a fost reținut ulterior de polițiști, după ce a fugit de la locul masacrului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Fostul procuror-șef al DIICOT Alba Iulia, cel care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu, achitat definitiv de Înalta Curte, după aproape 10 ani de procese

Ziarul Unirea

Publicat

în

Fostul procuror-șef al DIICOT Alba Iulia, cel care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu, achitat definitiv de Înalta Curte, după aproape 10 ani de procese După 10 ani de judecată, dosarul „Berbeceanu”, cu inculpați din structurile BCCO și DIICOT Alba Iulia, a ajuns la final după 10 ani de judecată. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea