Rămâi conectat

Actualitate

VIDEO Incident minor la Alba Iulia de 1 Decembrie. Tineri, ”certați” de jandarmi că au aprins artificii de mici dimensiuni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

artificii la Alba Iulia01Jandarmii au intervenit prompt, la Alba Iulia, de 1 Decembrie, după ce trei artificii de mici dimensiuni (de mână) au fost aprinse în Piața Tricolorului, în apropierea Catedralei Reîntregirii Neamului.  

Înaintea concertului trupei Voltaj și după concertele de muzică populară, trei tineri au aprins artificii de mici dimensiuni, pentru a anima puțin atmosfera. Gestul nu a fost deloc pe placul forțelor de ordine care i-au somat să le stingă, iar apoi i-au legitimat.

Polițiștii aflați la datorie în perioada minivacanței de 1 Decembrie au aplanat 986 de stări conflictuale, iar 280 de făptuitori au fost prinși în flagrant.

„Polițiștii aflați în misiuni au intervenit la 10.162 de solicitări ale cetățenilor, acestea însumând 70,8% din totalul cazurilor semnalate la nivelul structurilor de ordine și siguranță publică din MAI. Dintre acestea, 8.618 au fost semnalate prin SNAU 112”, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR).

Aproape 18.000 de polițiști au fost la datorie în această perioadă și au identificat 108 autori de infracțiuni, au reținut 36 de persoane, iar 42 au fost arestate. De asemenea, au fost depistate 30 de persoane urmărite, dintre care două urmărite internațional.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea