VIDEO| Încă un caz de bullying în rândul tinerilor: Un adolescent este lovit de alți doi băieți. Poliția s-a autosesizat și a început cercetările

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Pe pagina de socializare a Organizației „Stop Bully Romania” a fost prezentat un nou caz de bullying care s-a petrecut în Târgu Jiu. Este vorba despre un adolescent care este lovit de alți doi tineri.

Evenimentul ar fi avut loc în urmă cu trei luni. Băiatul a primit o corecţie pentru că ar fi vorbit urât la adresa unei tinere: „Ştii imnul României? Cântă-l! “, îi spune victimei unul dintre agresori, care începe, apoi, să-l lovească.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

„În această zi am primit de la dumneavoastră încă un caz halucinant ce s-a petrecut în Târgul Jiu acum aproximativ trei luni, dar victima nu a depus plângere deoarece s-a simţit ameninţată / intimidată de celelalte persoane.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Ce dorim să obiectăm în acest material, unul dintre agresori pe nume M. (13-14 ani), împreună cu alţi prieteni, au decis să-i aplice o corecţie unui camarad de-al lor!“, scrie organizaţia Stop Bully Romania pe pagina sa de Facebook.

Poliţiştii s-au autosesizat şi în acest caz şi efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de lovire şi alte violenţe.

https://youtu.be/51NhKO-ekmk

În urmă cu doar câteva zile, opinia publică a fost şocată de două filmuleţe în care o gaşcă de câteva fate din Târgu Jiu agresează cu o brutalitate ieşită din comun alte minore.

Agresoarele au vârste cuprinse între 12 şi 14 ani, iar una dintre acestea a fost chiar reţinută pentru 24 de ore, fiind acuzată de comiterea infracţiunilor de lovire şi alte violenţe şi tâlhărie, pentru că i-ar fi luat o cămaşă uneia dintre victime.

Fata bătăuşă a fost eliberată ieri din arest şi a fost plasată sub control judiciar. Tatăl acesteia spune că măsura a fost excesivă pentru că este vorba de un copil care merită încă o şansă.

Organizaţia „Stop Bully Romania“ a prezentat pe pagina de Facebook încă un caz de bullying care a avut loc în municipiul Târgu Jiu. Este vorba de un adolescent care este lovit cu furie de alţi doi tineri.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419