Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Impresiile după primul zbor, a unui tânăr pilot din Alba, absolvent al Colegiului Militar ”Mihai Viteazul”, pe aeronava IAR-99 Standard: ”Toate așteptările mi-au fost depășite”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sublocotenentul Andrei Klett este absolvent al Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia promoția 2016. Într-un filmuleț postat pe pagina de facebook a Ministerului Apărării Naționale, România – www.mapn.ro, tânărul ne împărtășește impresiile după primul zbor pe aeronava IAR-99 Standard.

Felicitări, Andrei, suntem mândri de tine! Cer senin și misiuni ușoare!

Andrei Klett este un tânăr pilot din Sebeș, județul Alba și a fost unul dintre cei mai buni elevi ai Colegiului Național Militar ” Mihai Viteazul” Alba Iulia. După absolvirea colegiului, tânărul a învățat la Academia Forțelor Aeriene ”Henri Coandă”, iar în prezent este pilot la Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu”.

Primul zbor

„Unul din elementele principale pentru a deveni pilot este activitatea de simulare a zborului pe aeronava IAR-99 Standard și pe IAR-99 Șoim. După primul zbor pe aeronava IAR-99 Standard, pot să spun că toate așteptările mi-au fost depășite”, povestește sublocotenentul Andrei Klett.

La Baza Aeriană de Instruire și Formare a Personalului Aeronautic absolvenții Academiei Forțelor Aeriene „Henri Coandă” de la Brașov se instruiesc în vederea obținerii brevetului de pilot militar.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

DOLIU în familia primarului din Alba Iulia: Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață după o grea suferință

Ziarul Unirea

Publicat

în

DOLIU în familia primarului din Alba Iulia: Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață după o grea suferință Este doliu în familia primarului de la Alba Iulia. Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață vineri, 26 aprilie, după o grea suferință. Citește și: Mesaje de condoleanțe Mama primarului Gabriel Pleșa, Maria Pleșa, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea