VIDEO| Impresiile după primul zbor, a unui tânăr pilot din Alba, absolvent al Colegiului Militar ”Mihai Viteazul”, pe aeronava IAR-99 Standard: ”Toate așteptările mi-au fost depășite”

Sublocotenentul Andrei Klett este absolvent al Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia promoția 2016. Într-un filmuleț postat pe pagina de facebook a Ministerului Apărării Naționale, România – www.mapn.ro, tânărul ne împărtășește impresiile după primul zbor pe aeronava IAR-99 Standard.

Felicitări, Andrei, suntem mândri de tine! Cer senin și misiuni ușoare!

ELIT

Andrei Klett este un tânăr pilot din Sebeș, județul Alba și a fost unul dintre cei mai buni elevi ai Colegiului Național Militar ” Mihai Viteazul” Alba Iulia. După absolvirea colegiului, tânărul a învățat la Academia Forțelor Aeriene ”Henri Coandă”, iar în prezent este pilot la Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu”.

Primul zbor

„Unul din elementele principale pentru a deveni pilot este activitatea de simulare a zborului pe aeronava IAR-99 Standard și pe IAR-99 Șoim. După primul zbor pe aeronava IAR-99 Standard, pot să spun că toate așteptările mi-au fost depășite”, povestește sublocotenentul Andrei Klett.

La Baza Aeriană de Instruire și Formare a Personalului Aeronautic absolvenții Academiei Forțelor Aeriene „Henri Coandă” de la Brașov se instruiesc în vederea obținerii brevetului de pilot militar.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...