Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

VIDEO. Imagini spectaculoase din elicopterul SMURD care a survolat pădurea în timpul misiunii de căutare a persoanei dispărute în zona Dobra-Jina

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Imagini spectaculoase au fost filmate din elicopterul SMURD care a survolat pădurea în timpul misiunii de căutare a persoanei dispărute în zona Dobra-Jina.

Persoana rătăcită a fost găsită duminică în jurul orei 13.00, în urma unei ample misiuni de căutare în care au fost angrenate forțe din cadrul ISU, IJJ, IPJ, Salvamont, CLSU Sugag și Ocolul Silvic.

https://www.youtube.com/watch?v=Eko5kagr69M&feature=youtu.be

În decursul serii de sâmbătă, în jurul orelor 22:30, autoritățile au fost alertate prin apel 112 cu privire la rătăcirea unei persoane în zona muntoasă dintre Șugag și Jina.

Din cauza ploilor abundente din zona si a faptului ca acesta nu cunostea bine traseul, a ramas impotmolit pe un drum forestier neamenajat. Actiunile da cautare s-au desfasurat pe tot parcursul nopții persoana nefiind gasita.

In aceasta dimineata, in baza ordinului prefectului judetului Alba, au fost reluate actiunile de cautare. In sprijinul fortelor de cautare de la sol a fost solocitat elicopterul SMURD de la Targu Mures pentru survol si cautare aeriană.

La ajungerea in Sugag, apelantul ar fi setat GPS- ul, cu destinatia Jina, pe DRUMUL CEL MAI SCURT. Un echipaj al IJJ Alba a urmat traseul GPS-ului avand aceleasi setari. Elicopterul SMURD a survolat zona. Apelantul se deplasa cu un autoturism Opel Insigna de culoare neagră.

Misiunea s-a încheiat cu succes în jurul amiezei, persoana fiind găsită nevătămată.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 19 MAI 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS

Ziarul Unirea

Publicat

în

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 19 MAI 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS Mai multe instituţii publice din Alba anunță posturi vacante la data de 19 MAI 2024 și organizează concursuri în următoarea perioadă. Pentru ocuparea posturilor, candidaţii trebuie să îndeplinească anumite condiţii, privind […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea