VIDEO| IMAGINI ȘOCANTE cu un primar PNL, cercetat pentru că și-a dezbrăcat fiica de doar 10 ani și a obligat-o să-și ceară iertare

O anchetă a fost demarată, astăzi, de către Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bistriţa-Năsăud, referitor la un posibil abuz emoțional din partea primarului orașului Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, din cadrul PNL, asupra fiicei sale de 10 ani. În luna iunie Traian Ogâgău a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice. Acesta s-a ales cu dosar penal în luna noiembrie a anului 2016.

Primarul din Sângeorz-Băi a filmat momentul în care își umilește fiica dezbrăcată și pe care a pus-o să stea în genunchi și cu mâinile ridicate deasupra capului, minute în șir, timp în care fetița este obligată să repete că va fi cuminte și că nu își va mai face părinții de râs. „Nu mai sunt obraznică și nu mai supăr pe mama și pe tata”, „O să fac exerciții și o să învăț”, „Ce-am făcut astăzi a fost ieșit din comun” sau „Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta”, sunt câteva dintre propozițiile pe care bărbatul o pune pe fetiță să le repete.

ELIT

Directorul adjunct al DGASPC, Crina Andreica, a declarat pentru AGERPRES că mama şi fetiţa au venit în cursul după-amiezii la consiliere şi că tatăl, atunci când a fost contactat, a spus că imaginile ar fi „din iarnă”.

„S-a contactat tatăl fetei, iar mama este în acest moment la consiliere cu minora. Am demarat şi noi o anchetă. Colegul meu care se ocupă de cazurile de abuz l-a contactat pe tată şi l-a invitat să fie şi el prezent la consiliere. Momentan nu a venit, a venit mama împreună cu fata. I s-au adus la cunoştinţă drepturile şi obligaţiile pe care le are asupra copiilor şi consecinţele care pot să fie asupra comportamentului pe care l-a avut faţă de fată. El ne-a declarat că imaginile sunt din iarnă”, a spus Crina Andreica.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Crina Sîrb, a precizat că în această speţă au fost dispuse verificări de către şeful inspectoratului.

Traian Ogâgău nu a putut fi contactat telefonic de către corespondentul AGERPRES, dar pe pagina sa de socializare a postat un mesaj public în care îi transmite contracandidatului său la funcţia de primar al oraşului Sângeorz-Băi, deputatul Daniel Suciu, că „a întrecut limita” şi că „viaţa personală este viaţă personală”.

„Suciule, gaşca de interese, aţi întrecut limita, fraţilor, viaţa personală este viaţă personală!”, a scris Ogâgău pe Facebook.

Sursa: stiripesurse.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419