Rămâi conectat

Curier Județean

VIDEO| Imagini INEDITE cu un râs prin zăpadă, în căutare de hrană. Vedeta pădurilor din Apuseni, surprinsă din nou de camerele de supraveghere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Imagini INEDITE cu un râs prin zăpadă, în căutare de hrană, au fost surprinse din nou de camerele de supraveghere din Parcul Natural Apuseni.

Felina a fost din nou surprinsă de camerele de supraveghere, la plimbare în pădurile Apusenilor, cel mai probabil în căutare de hrană.

Râsul este una dintre speciile de feline cu cea mai mare răspândire din lume. Este un prădător de pădure având preferinţe pentru zonele cu arbori bătrâni, bine împădurite, cuprinzând arbuşti, dar prezenţa sa într-un anumit areal este determinată de prezenţa speciilor pradă (Promberger B., Ionescu O., 2000). Deşi este considerată o specie de habitat forestier, râsul preferă habitatele forestiere în alternanţă cu păşuni sau zone cu arbuşti.

YouTube video

RNP Romsilva-Administratia Parcului Natural Apuseni R.A. administrează aria naturala protejata de interes național Parcul Natural Apuseni împreună cu trei arii naturale protejate de interes comunitar denumite situri Natura 2000 (ROSCI 0002 Apuseni, ROSPA 0081 Munții Apuseni – Vlădeasa, ROSCI 0016 Buteasa) si 55 de arii naturale protejate de interes național de mici dimensiuni (rezervații si monumente ale naturii) incluse in Parcul Natural Apuseni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Metoda ”FOTOGRAFIA”, o nouă escrocherie face victime. Cum a fost păcălit un bărbat din Blaj

Unirea Ziarul

Publicat

în

Metoda ”FOTOGRAFIA”, o nouă escrocherie face victime. Cum a fost păcălit un bărbat din Blaj Mai mulți români au fost înșelați cu zeci de mii de euro prin metoda „Fotografia”, după ce au comandat din Germania. O nouă escrocherie face victime printre români. Mai multe persoane au rămas fără zeci de mii de euro în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea