Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| IMAGINI EMOȚIONANTE în tabăra de refugiați ucraineni de la Siret: Aniversarea unei fetițe de 7 ani, sărbătorită cu tort și cadouri

Ziarul Unirea

Publicat

în

VIDEO| IMAGINI EMOȚIONANTE în tabăra de refugiați ucraineni de la Siret: Aniversarea unei fetițe de 7 ani, sărbătorită cu tort și cadouri

În cursul zilei de joi, o fetiță care se afla în tabăra de refugiați de la vama Siret a împlinit șapte ani, iar aceasta a avut parte de o surpriză cu totul specială. Cei din tabără au pregătit un tort și cadouri pentru micuță.

„Au aflat că este ziua ei.

Din acel moment, cei din Tabăra Mobilă de la Siret s-au mobilizat.

Cineva a plecat să caute un tort, ceilalți au plecat după cadouri, iar un psiholog a mers să pregătească surpriza împreună cu mama Arinei, fetița care ieri a împlinit 7 ani.

Când totul a fost gata, toți cei implicați s-au prezentat la cortul unde micuța se afla.

Ce a urmat… imaginile vorbesc de la sine!

La mulți ani, Arina! Îți dorim ca acest coșmar pe care îl trăiți să se termine cât mai repede, iar următoarea ta zi de naștere să o serbezi acasă.

Mulțumim voluntarilor! Mulțumim pompierilor!

Mulțumim tuturor celor implicați!

Voi sunteți ROMÂNIA!”, au transmis reprezentanții MAI, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO| Chef Toma, desert tricolor de 5 metri, de Ziua Națională: Prăjitură cu foi Lica, ca în vremea copilăriei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Chef Toma, desert tricolor de 5 metri, de Ziua Națională: Prăjitură cu foi Lica, ca în vremea copilăriei

Cunoscutul bucătar Cosmn Toma a preparat, special pentru ziua de 1 Decembrie, o prăjitură tricolor, de 5 metri, cu care așteaptă să îi îndulcească pe cei care au ales să sărbătorească Ziua Națională la Alba Iulia.

Citește și: MESAJE de ZIUA NATIONALA, 1 DECEMBRIE 2023. SMS-uri, felicitări, urări și mesaje pe care le puteți trimite prietenilor

Pentru pregătirea desertului, chef-ul albaiulian a folosit 8 kg de nucă, 65 de pachete de foi Lica, 20 litri de smântânîă lichidă, 20 de litri de frișcă, 85 de pachete de biscuiți mari.

Prăjitura are 2 creme, una caramel cu nucă și o cremă ca și la salamul de biscuiți, dar mai lichidă: ”Prăjitura datează de pe vremea comunismului, a fost inventată e gospodinele de la acea vreme, iar când o guști, îți aduci aminte de copilărie”, a spus Chef Toma pentru ziarulunirea.ro.

Citește și: 1 DECEMBRIE 2023, la Alba Iulia. PROGRAMUL manifestărilor de ZIUA NAȚIONALĂ a ROMÂNIEI: Paradă militară, concerte și foc de artificii

Prăjitura Unirii poate fi savurată de vizitatorii de la Alba Iulia începând cu ora 15.30, în curtea Palatului Principilor, unde se va servi și tradiționala masă populară.

Dulcele tricolor nu este singura surpriză a bucătarului, acesta amenajând încă de ieri, în fața casei sale, o masă tradițională, cu pită tricoloră, țuică, ceapă roșie și carne afumată.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare