Ziarul Unirea

VIDEO| Imagini CUTREMURĂTOARE cu o mamă care își torturează fiica de doar 5 ani. Poliția s-a autosesizat

În cartierul bucureștean Giulești, un copil a fost torturat de către propria mamă, în timp ce aceasta se filma cu ajutorul telefonului. Poliția s-a autosesizat după ce imaginile au ajuns pe o rețea de socializare.

În imagini se vede cum mama își bate și torturează copilul, pentru că a ieșit afară, pentru că își dorea să se joace sau alte motive pe care le găsea femeia doar pentru a-și lovi copilul.

ELIT

Sute de oameni indignați de modul în care mama își tratează copilul au scris mesaje de revoltă pe Facebook, după ce imaginile au fost făcute publice.

Imaginile au fost postate de o tânără care a spus că mama bătăușă locuiește în cartierul Giulești și își filmează copilul în timp ce îl lovește pentru a-i trimite imaginile unui bărbat cu care ar avea o relație.

Poliția Capitalei s-a autosesizat în acest caz și a fost deschisă o anchetă pentru rele tratamente aplicate minorului, la nivelul Secției 4 Poliție. Cercetările se fac sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, fiind anunțată și Direcția Generală pentru Asistență Socială și Protecția Copilului București.

Sursa: stiripesure.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Sanda 14 septembrie 2020 at 14:22

Revoltator! Acea femeie inca nu e luata la raspundere? Doamne, ce fac autoritatile? E o nebuna

Comentariile sunt oprite