Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

VIDEO| Imagini ale accidentului în care ministrul Transporturilor, Lucian Bode a fost implicat. Mașina oficialului a depășit mai multe autoturisme, trecând linia continuă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În mediul online, au apărut imagini ale accidentului în care a fost implicat Lucian Bode, ministrul Transporturilor, în care a fost rănit ușor. Pe raza localității Dumbrăvești, unde a avut loc accidentul acum două zile, un motociclist a surprins imagini cu mașina oficialului în timp ce depășea o coloană de autoturisme aflate în trafic, pe linie continuă.

Motociclistul care își filmează, cu o cameră montată pe cască, deplasarea pe Drumul Național 7, în localitatea Dumbrăveni, a surprins momentul când este depășit de mașina oficială. Se aude un sunet de girofar, iar comentariul motociclistului este că provine de la autoturismul care continuă să depășească mașină după mașină. În total 10, pe linie continuă, pe un pod, cel mai probabil în localitate, având în vedere imobilele care se văd în imagini.

YouTube video

Asta înainte de a fi la un pas de a scoate în decor un șofer care circula pe contrasens. Impactul este evitat.

Motociclistul își continuă drumul, are în continuare în raza camerei de filmare mașina în care se afla, pasager, ministrul Transporturilor. Deja drumul național avea două benzi, numai că în momentul în care întâlnește coloană și pe banda a doua, mașina ministrului continuă să meargă, pe contrasens, tot pe pod, tot pe linie continuă, până iese din cadru.

Filmul postat pe Youtube este întrerupt, dar montajul continuă cu imagini surprinse cu rezultatul impactului.

Mașina în care ministrul Transporturilor Lucian Bode era pasager s-a oprit într-un gard, în timp ce un alt autoturism, de culoare albă, este lovit frontal.

În imagini se observă o ambulanță și o autospecială de pompieri. Surse din Poliție au explicat, pentru Digi24, că accidentul s-a produs din vina șoferului ministrului, care s-ar fi aventurat într-o depășire neregulamentară. A avut nevoie de internare, dar polițiștii i-au reținut deja permisul. Ministrul Bode a primit îngrijiri medicale la locul accidentului, dar nu a avut nevoie de spitalizare.

Sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea