Rămâi conectat

Sport

VIDEO: George Goronea (Metalurgistul): „Suntem încrezători că putem să învingem din nou Sebişul. Vom juca relaxaţi”

Tudor Stan

Publicat

în

Metalurgistul Cugir-FCM Baia Mare p.o74Cel de-al doilea căpitan al echipei de sub Drăgana, George Goronea a vorbit pentru ziarul Unirea imediat după terminarea partidei câştigate cu FCM Baia Mare, scor 1-0 în Vinerea Mare. Mijlocaşul ofensiv al cugirenilor ne-a declarat că în meciul cu Sebişul, Metalurgistul nu are nimic de pierdut şi va intra pe teren încrezător.

„Începem greu, dar ne revenim repede” după acest principiu funcţionează echipa din Cugir, lucru sesizat inclusiv de jucători. George Goronea a făcut un meci bun cu FCM Baia Mare, iar după duelul din teren a vorbit despre meciul crucial care va avea loc vineri pe arena CSO. „Suntem relaxaţi înainte de acest meci pentru că ne ştim valoarea şi suntem conştienţi că putem învinge din nou Sebişul” a precizat vicecăpitanul Goronea. Mai multe puteţi afla din materialul video postat mai jos.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Start de sezon în trombă la mountain bike pentru Miruna și Radu Măda

Dan HENEGAR

Publicat

în

Miruna și Radu Măda, start de sezon în trombă la mountain bike Pentru Miruna și Radu Măda, supervizați de antrenorul Alexandru Avram și preparatorul fizic Lucian Nicolescu, sezonul de mountain bike a început în acest an în afara țării, cu un concurs în Serbia. Weekend-ul trecut, sportivii din Alba legitimați la CSM Mediaș și-au reprezentat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea