VIDEO| Gabriel Pleșa despre susținerea USR: „Până în 15 februarie mă voi decide asupra modului în care voi candida la primăria Alba Iulia”

Gabriel Pleșa despre susținerea USR: „Până în 15 februarie mă voi decide asupra modului în care voi candida la primăria Alba Iulia”

Într-un interviu acordat Ziarului Unirea, actualul Viceprimar Gabriel Pleșa a declarat ca este onorat de interesul celor de la USR pentru el, însă momentat este membru al PNL și și-a depus candidatura internă pentru primăria Alba Iulia, urmând apoi să ia o decizie finală.

„Sunt deocamdată membru PNL, mi-am depus candidatura internă pentru a candida la primărie. Am înțeles că sunt în derulare sondaje, însă categoric într-o perioadă scurtă, aproximativ două săptămâni, până în 15 februarie mă voi decide asupra modului în care voi candida la primăria Alba Iulia”

„Albaiulieni pot fi siguri că mă vor găsi pe buletinul de vot pentru primăria Alba Iulia. Cred că am experiența necesară, cariera profesională necesară și cred ca am sufletul necesar pentru a duce mai departe acest oraș spre dezvoltare și spre ceea ce ne dorim cu toții, o viață mult mai bună”, a declarat Gabriel Pleșa

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...